Şimdi Ara

DDR2 Ekran kartı almayı planlıyorum 4 seçenek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dersml
    peki sence psu 230 watt kaldırır mı? 5750 ile birlikte

Kaç W PSU kullanıyorsun ? Sorusuna 230 Watt denildiğin'de halen yetersiz o PSU cevabı veriliyor'ya inanamıyorum, 230Watt psu'lar P4 zamanı bile yoktu, yani 250Wattan aşşağı (o gücü versin vermesin) PSu çok nadir görülür.

Sen PSU'nun 230Watt olduğunu PC'ne elektrik bağlantısını yaptığın soket yerinde okumuşsundur. Orada yazan şey PSU'nun gücü deil max nekadar AC-Volt girilebileceğidir, orada 230V yazar 230W değil. Kasanı açıp o fişi soktuğuğun kutunun üzerinde varsa 1 etiket orada max kaç ...W olduğuna bak, markası'da varsa onu'da belirtmen daha uygun olur.

• peki yarın bakarım amd de uyar bana kararlı ve iyi performans veren bi sistem olsun yeter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

bu konu direk fail..

bu core i7 ye okadar para bayılacagınıza gidin phenom x6 alın yanına artan paraylada gtx470 yada 6870 takın kafanızı yaslayın oynunuzu oynayın.

intel cidden komik fiyatlar istiyor işlemcilerden. q9xxx ler bile suanda phenom 2 fiyatına sıfırı cidden şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

quote:

Kaç W PSU kullanıyorsun ? Sorusuna 230 Watt denildiğin'de halen yetersiz o PSU cevabı veriliyor'ya inanamıyorum, 230Watt psu'lar P4 zamanı bile yoktu, yani 250Wattan aşşağı (o gücü versin vermesin) PSu çok nadir görülür.

Sen PSU'nun 230Watt olduğunu PC'ne elektrik bağlantısını yaptığın soket yerinde okumuşsundur. Orada yazan şey PSU'nun gücü deil max nekadar AC-Volt girilebileceğidir, orada 230V yazar 230W değil. Kasanı açıp o fişi soktuğuğun kutunun üzerinde varsa 1 etiket orada max kaç ...W olduğuna bak, markası'da varsa onu'da belirtmen daha uygun olur.

arkadas haklı, volt u watt görmüş olabilirisiniz. 230w psu lar, pentium 3 zamanıydı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

quote:

Doğru söylüyor kasanın içini ac öle bak. Ben de senin gibi pcmin 230watt la calıştıgını zannediyordum kadayı actım bide ne göreyim 380watt psu

• açtım baktım hocam 250 wattmış kendileri :)
  • 5570 al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.