beyler benim masaüstü pc'm DDR2 ben buna DDR3 ram takabilir miyim birde işlemci amd amd ekran kartı olarak ne önerirsiniZ
ddr2 ye zaten ddr3 oturmaz.takamazsın yani.ekran kartı için bütçe,anakart ve psu belirtmen lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Balumie
ddr2 ye zaten ddr3 oturmaz.takamazsın yani.ekran kartı için bütçe,anakart ve psu belirtmen lazım.
şuan masaüstünün yanında değilim.. yarın bilgileri aktarırırım fiyat sorun değil güzel birşey olsun yeterli :)
birde DDR2 yi nasıl DDR3 yaparım tek sart anakartı değiştirmek mi
evet anakartı değiştirerek yaparsın.aradaki fark çok az olur ama :)
dıger parcalar aynı kalacaksa ddr2 den 3 e gecmek sıze hıssedılır performans artısı getırmez bosa masraf olur
BAzı boardlar hem ddr2 hem ddr3 e uyumludur. Anakartınızı belirtin. Çook düşük bir ihtimal de olsa! Ayrıca, DDR3 Size hiçbirşey getirmez.
Anarkat AMD 940 256VGA PCI-E LAN şuanki RAM ım 1024MB DDR2 667 Mhz ekran kartım ise 512 MB 16x PCI-E ATI X1550
nedir durum arkadaslar hem RAM için hemde ekran kartı için ekran kartı fiyatı ise 75-150 arası uygundur..
güncel
güncell
Muhtemelen DDR3 ram olmaz. Sistemin tüm özellilerini yazarsan daha yardımcı olunur. (Sistem özellikleri için everesti kullan, PSU için PSU'nun üzerindeki etikete bak)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme