Şimdi Ara

ddr4 anakart ile 14. nesil intel hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar sayın forumdaşlar. arkadaşım hediye olarak msi b760-p ddr4 ii anakart gönderdi. yeni bir işlemci alıp (14600-14700k) kullanmak mantıklı olur mu? ddr4 öldü bitti diyebilir miyiz yoksa?

şuan 11700k rtx3080 bir setup kullanıyorum. soğutucu olarak cm 240l mevcut. power olarak corsair rgbli 750w +bronze modeli var kasada. aklımda ki tek sorun 14700k alıp soğutamamakta var. ayar yaptık ettik vs ortalama 70 derecede kullanabilir miyim? her türlü öneriye açığım. teşekkürler şimdiden.

• 3080'e yeter bence 11700k ben kullandım bu ikisini. 14700'e o kadar para verip soğutamamak da var dediğin gibi. anakartı satabilirsin ya da bir ihtiyacı olana da sen hediye et. mantıksız bence durup dururken hediye anakart geldi diye sistemi değiştirmek.

• Uygun fiyatlı 12600kf veya 13500 alırsan işini çok rahat görecektir. Hem de cebinden çok para çıkmamış olur. İntelin yeni soketi çıkana kadar idare etmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 15 Haziran 2024; 22:57:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pubg oynuyorum yıllardır arada bf cs filan. pubgde işlemci baya önem arz ediyor. çözünürlük 2kda oynuyorum. normalde 1728x1024 oynamam lazım ama kasıyor fps düşüyor. biraz daha düşmem en iyisi olacak.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    14700kf ve 12600kf işlemcilere sahibim.
    PubG 2k oynarım akşamları ve 12600kf fazlası ile yeterli.

14700kf soğutamıyorsun bile :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. 14700k veya kf varsa ya thermalright, deepcool gibi kaliteli hava soğutucu ya da sıvı soğutucu almanız lazım. Eğer maddi güç varsa iyi. Yoksa 12600kf veya 13500 de önemli bir fark oluşturacaktır.

• noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    14700kf işlemciyi
    Corsair xr9 360mm
    Aerecool 480mm
    Radyatörler ile zor zaptediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Ben de deepcool morpheus kasada arctic liquid freezer ii 420mm ile soğutuyorum. Ancak termalright Phantom spirit ile de 100 derecenin altında tutabiliyordum. Şu an arctic ile 80 derece civarında geziniyor. Klimalı odada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.