Şimdi Ara

DDR4 e geçme zamanı, haydi kuralım benim sistemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu niye bulunmasın çok yakın arkadaşım kafelerden bayağı bir kart aldı bu ara. Şurada paylaşıyor, takip etmenizi öneririm:https://www.technopat.net/sosyal/konu/ikinci-el-alip-sattigimiz-parcalarin-fiyatini-yazalim-gercek-kart-piyasasi.794631/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakemasterTR

Yahu niye bulunmasın çok yakın arkadaşım kafelerden bayağı bir kart aldı bu ara. Şurada paylaşıyor, takip etmenizi öneririm:https://www.technopat.net/sosyal/konu/ikinci-el-alip-sattigimiz-parcalarin-fiyatini-yazalim-gercek-kart-piyasasi.794631/
    Hocam attığınız linkteki konuyu inceledim tğm sayfaları okudum.Son sayfalara bakıncada piyasanın yükseldiği belli.Sadece birkaç arkadaş toplu alım yapmış mining çıkması 8 gb 580leri 650-700 tl'dan almış.Piyasa inanılmaz yüksek şuan.Ben hangi siteye baktıysam uygun fiyata bulamadım.Dediğim gibi eğer sizin dediğiniz kondisyonda kartı siz o fiyattan bulabiliyorsanız linki banada atın benimlede paylaşın bende alayım.

• mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki ilan yakalarsam gönderirim size. Özel mesaj gönderdim, göz atmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TakemasterTR

Tabii ki ilan yakalarsam gönderirim size. Özel mesaj gönderdim, göz atmanızı tavsiye ederim.
    Şimdi onu okuyordum hocam mesaj bildirimi gelmedi forumdan girince tesadüfen görmüş bulundum.Bende kart alacağım ama bulamıyorum.Hadi fiyat olarak uyguna buldum diyelim bu sefer güvenemiyorum.

• plt13 kullanıcısına yanıt
    3200G testleri size yeterli geliyor ise alınır,kullanılır tabiki.İleride bu işlemciyede kart takılabilir.Dediğim gibi yıl olarak 1600 çok daha uzun süreler idare edecektir.
  • biraz daha bekleyip direk ddr5'e geçseydin
  • hyper212 ve fx8320 yi ne kadara sattınız bende aynı sisteme sahiptim yeni r5 1600 af ye ve rx580 e geçtim
  • DoubleJift kullanıcısına yanıt
    Corsair 212 evo soğutucu ile fx 8320 yi 350 ye verdim elden teslim.

• Galayev kullanıcısına yanıt
    400 tlye 16 gb ram bulamazsınız
  • Bu hafta vardı ben kaçırdım forumda.

Hocam ufak anakart istemiyorum, itx deilde atx olsun. Sizce yanlismi dogrumu yav ? Attiginiz modellere bakiyorum . 900 civari. Olur da bütçem sıkışır sa sizce hangi parcadan kisayim ? 16 yerine 8 lik bellek(daha sonra aynisindan 8 lik alsam)
    Yada anakarttan kissam ? 500 liralik anakart alsam, ona göre de daha ucuz mhz ram alsam.
    Oyun oynarken şimdiki ram frekanslari cok etki yapıyormu ???

• Dostlar sahiden, ben yalnizca sağlam olsun cortlamasin diye anakarta önem verdim. Ama atıyorum 500 tl lik bir anakart la ayni marka ya ait bir anakartin arasinda oyunlar da farkini cok hissedermiyim ya ? .
    Uzun ömürlü olmasi beni en az 3 sene götürmesi lazim.
    Oyunlarda cok fark yaratiyormu acep ?

Hız aşırtma vs. Herhangi benzer bir şey yapmayacaksanız denemeyecekseniz bence standart bir ev kullanıcısı için sorun olmayacaktır.

Yok hocam hayatta o.c işine bulaşmam. Yapamamaktan değil, parça ya gereksiz yere enerji vermeyi yada zaten akıcı on numara acan bi sistemin ömrünü bos yere kisaltmamak icin.
    Cok teşekkür ederim baya bilgilendirdiniz . Diğer arkadaşlar da çok yaşasınlar . Onlarda baya yazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Galayev

Yok hocam hayatta o.c işine bulaşmam. Yapamamaktan değil, parça ya gereksiz yere enerji vermeyi yada zaten akıcı on numara acan bi sistemin ömrünü bos yere kisaltmamak icin.
    Cok teşekkür ederim baya bilgilendirdiniz . Diğer arkadaşlar da çok yaşasınlar . Onlarda baya yazdi
    Bu forum yapmam deyip yapan ne hınzırlar gördü işin esprisi bir yana yapmam diyorsanız olur hocam niye olmasın.Ama oc kötü bir şeymiş gibi konuşmamak lazım.Bazen gerekli olabiliyor.Daha doğrusu bazen performans gerekiyor o zamanlar oc gerekiyor.Ama sizde diyorsunuz ya zaten istediğiniz herşeye yetiyorsa çokta gerek yok.

• Hocam peki 500 civarı önerdiğiniz bir anakart varmi ryzen1600af icin. Hep apu kartlar. Bana bi tuhaf geldi. Dvi giriş leri var hep

• Birde hep 500 civari kartlar ufacicik :)) atx le tek farki biraz hız biraz isinma sanirim :)

• Bu arada az önce 1060 6 gb msi model için az önce anlaştık. Ekran kartı tamamdır.
    Kalanlar ve bunlar için bütçem;
    Anakart 500
    Bellek. 400 or 200 simdilik ikinci el 8 gb alip sonra bi 8 daha ekleme durumum var.
    İşlemci. 800 bir iki ay stok soğutucu ile kullanicam.

500 lira'ya çok bir seçenek yok zaten.Asus b450 dragon,asus b450m-k ve gigabyte b450m s2h.Alabileceğiniz en uygun fiyaglı kartlar bunlar.

Ne kadara anlaştınız 1060 için?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.