Şimdi Ara

Ddr4 sisteme Pcie5 Psu alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim elimde ddr4 bir sistem var 850w eski bir psu kullaniyorum,bu psu yu değiştirmek istiyorum ekran karti olarak gtx 1660 ti var şuan ama en son 4070 ti(bu sisteme uyar mı bilmiyorum bile) alacağım.işlemci r5 5600x ve anakart x570 tomahawk var ve bu parçaları şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum.

Bu konularda pek bilgim yok sorum ise , ileride islemci anakart vs değiştirme ihtimalime dahil ben bu sisteme pcie5 psu alabilirmiyim internetten biraz baktım fakat pek tatmin edici cevaplar bulamadım.Her hangi bir adaptör vs kullanmamak tercihim.Tekrar söylediğim gibi bu konularda pek bilgili değilim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeniz elveriyorsa alabilirsiniz. Geriye uyumlu soketleri sıkıntı olmaz.

Sepette 4682 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-a850g-pcie5-850w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html

4667 TL (FSP hydro GT pro 850w)
    inventus
    FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W HGT-850,Gen5, 850W 80+ GOLD, ATX 3.0, PCI-E 5.0 Güç kaynağı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13803

Ekleme :
    4070Ti da kullanılabilir, 5600 ile kullanılacaksa 1440p'de kullanınız. Ama burada dikkat etmeniz gereken kartın uzunluğu. Bazıları 30 cm üstü oluyor, kasanıza sığar mı sığmaz mı ölçüp biçin ona göre alırsınız.

Ya da düz RTX 4070 + 1440p monitör bakarsınız. 4070'te tek 6+2 pin ile çalışan modeller de var. Uzunluk olarak da 30 cm altı modeller de mevcut. Kasa ve psu masrafı çıkarmaz size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 31 Temmuz 2023; 20:5:5 >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle zamanın için teşekkür ederim , kasa ileride sıkıntı olmasın diye zamanında corsair 5000d almiştim baya buyuk sıkıntı yaratmayacaktir.Monitör olarak maalesef elimde 24.5 inc bir monitör bulunmakta benq zowie xl2546k yani yakın bir zamanda monitör de değiştireceğimi sanmıyorum. 5600x işlemci 4070ti a darboğaz yapacaktır illaki peki 1080p de kullansam çok mu kötü olur? Veya madem 1080p kullanican 4070 yerine bunu al dediğin bir kart varmıdır. Yardımların için tekrardan teşekkürler...

• Nvidia tarafında en ucuz 40 serisi kart 4070.
    4060/ 4060Ti 8 gb, bunlar alınmaz. 4060Ti 16 gb nerdeyse 4070 parasına.

1080p denersiniz. Memnun kalırsanız devam edersiniz.

Fps çok dalgalı oynanmayacak gibiyse dsr ile sanal 2K çözünürlükte oyunları denersiniz. Baktınız sorun çözülüyor ya 2K monitör bakarsınız ya da 5800x3d bakarsınız.
    https://www.nvidia.com/tr-tr/technologies/dsr/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.