Not:Oyunlardaki indirim şu şekilde uygulanıyor oyun fiyatı 50TL ise 50*0,75 =37,5TL ye geliyor oyunda indirim olması gerçek fiyatı ile hesaplama yapılmıyor o anki fiyatı neyse %25 indirim uygulanır.
olmak üzere 5 oyun aldım. Sorunsuz, hızlı ve güvenilir alışveriş oldu. Tavsiye ederim. Teşekkürler.
Ö.M. attım
Güncel
Not:Oyunlardaki indirim şu şekilde uygulanıyor oyun fiyatı 50TL ise 50*0,75 =37,5TL ye geliyor oyunda indirim olması gerçek fiyatı ile hesaplama yapılmıyor o anki fiyatı neyse %25 indirim uygulanır.
Güncel. @BonzArt @Colonistr @beyefendi @Skullbeneath @murahhasaza @uucan93 oyun satılmıştır.
merhaba kolay gelsin. bende oyun almak istiyorum. pm den mi konuşalım whatsappdan mı?
Çok iyi birisi, alışverişimiz çok hızlı oldu. Seçeceğim oyunlar hakkında baya uğraştırdım ama anlayışla karşıladı. Kendisinden 16 tane oyun aldım sorunsuz bir alışveriş oldu. Teşekkür ederim