Şimdi Ara

Dead Frontier Online(Zombie MMO) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oo süper para yapmışın..onları kaybetmeden records dan sırayla birilerinin trade bölümünü gez istediğin bişeyi al..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda29

oo süper para yapmışın..onları kaybetmeden records dan sırayla birilerinin trade bölümünü gez istediğin bişeyi al..

Teşekkürler (:
  • bu oyun single player olarak zaten mevcut farklı bi isimde sadece :P baya bi alıntı yapmışlar bence. bunu sevdiyseniz crimson land var onu deneyin.

crimson land single player bi oyun classlar yok sırf action mermi bitme olayı yok ama böyle zombi vs. sürekli saldırıp duruyo :) çokda zevkli.
  • işyerinde oynamak için güzel bi oyun. hem Dl si küçük hemde hemen kapanabilir =)
    aslında CS oynamak istiyorumda onunda internette DL adresini bulamadım bi indire bilsem güzel olcak
  • İndiriyorum bakalım bu arada soldatı indiriyorum ona da bakıcam nasılmış
  • beyler lütfen yardım edin canım critcical onu nasıl artırıcam :S
  • 2d olması kotu ewet
  • 3D oldu biliyorsunuzdur

oynayan varmı?
  • Olm bu oyun CrimsonLand Online resmenAma indircem
  • 2d si daha güzel inan bana ben oynadım epey de çözdüm oyunu ama bir zaman girmeyince id şifre unuttum taktik verebilirim isteyene hızlı kasılma ve para kasma olarak
  • beyler nasıl grup kuruluo ben 14 lvlim elektrikli testerem 2500 param var biriyle grup kuralım ve kendimizi gelistirip birlikte baska bi bölgeye gidelim diyorum ben baska carla giitmistim cok güzel kasılcanız bölgeler var farklı zombilerin fln olduğu istosanız eklersiniz beni ama hangi kulanıcı admımı vericemi bilmiorum kaan0258 galiba bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

2d si daha güzel inan bana ben oynadım epey de çözdüm oyunu ama bir zaman girmeyince id şifre unuttum taktik verebilirim isteyene hızlı kasılma ve para kasma olarak

Taktikleri alabilir miyim?
    Açlıktan kıvranıyor adam valla. Para yok yiyecekler çok pahalı. Nastya's Holdout'tayım şuan. 13 Level Engineer. 15 olsam hizmeti 100-200 dolardan satıp kazanırım birşeylerde bir türlü yükselemedim daha.
  • hortt.oynayan varmı sürekli? nick: truva görürseniz selam çakın :)
  • 2d iken çok eğlenceliydi ama 2.5d işi bozdu bıraktım bende oyunu 2d si kalkınca.
  • Hart hort.Arkadaşlar uzun bi aradan sonra bugün gireyim dedim oyuna fakat usarname'yi doğru yazdığım halde ''that usarname does not exist ''gibi bi hata veriyor.aşağıya tıkladım şifremi adımı unuttum kısmına.oraya da nickimi yazdım e-mail adresini felan yazdım.hep aynı hata ''that usarname does not exist'' yaşayan var mı başka bu hatayı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.