< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 20 Nisan 2023; 15:34:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dead Island 2 (PS5 Ana Konu) (8. sayfa)
-
-
Series X de 1 saat oynadım. Grafikleri güzel oynanışı eğlenceli ama aşırı sinir bozucu bir sorunu var oyunun. Zombi öldürdüğüm yerde daha 1dk geçmeden tekrar aynı yerde zombi spawn etti oyun, acayip moralimi bozdu bu sorun. Patch ile düzeltirler mi acaba? Bir de co-op oynarkende bu problem var mı bilmiyorum resmen atmosferi baltalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dying Light 2 gerçekten kötü bir oyun bencede ilk oyunun yanına bile yaklaşamaz
GameSpot incelemesinde de zombi spawnlarının problemi olduğunu söylemiş. Muhtemelen bir balance ayarı çekilir ona.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 20 Nisan 2023; 20:5:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıldı mı arkadaşlar oyun Türkiye için.
-
son 3 buçuk saat
Teşekkürler.. Bebeyi yatırıp pusuya yatacağız :D kulaklığı şarja takalım :D
-
Oyun baya vahşet içeriyor, baştan uyarayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dead island uzun süredir yapılan bir oyun.Acikcasi lk çıktığı gün Cyberpunk gibi mi olacak diye düşünmedim değil.
Ama yanıldım.Oyun çok iyi. Bir çok site de oyunu zaten beğenmiş. Zombilerin parçalanma efektleri çok iyi. Aşırı eğlenceli. Zombie spawn olayına patch ile çare bulunur. Bu oyunun bu yapısının üzerine ne Dlc ler gelir .Of of ... Düşünemiyorum bile
İler de daha da iyi olacak diye umuyorum 👍
Oyunu 2 saat kadar oynadım.
- Oyunda keşfedilecek bir sürü şey var.
- Bir sürü farklı yolla zombi öldürülebiliyor.
- her yerde kan var.. yani öyle böyle değil.
- Hikaye tırt ama eğlenceli.
- kontrol şeması çok kötü ben hiç beğenmedim.
- Zombilerin saçma sapan spam olması bir yana ölünce siz de öyle spam oluyorsunuz bazen.
- Silah değiştirmek çok zor, yani klasik r1 yapsalar ya ya da yön tuşları falan.
- her yerde kan var :D
- Eğlendim ben. 75'lik oyun, zombi sevenler için yani ben ve benim türevim için 90'lık :D
-
Bu oyunun ps5 ana konusunu bulamadim buraya yazayim.
Ben de 2011 den beri dead island 2 bekliyordum fakat suana kadar begenmedim.
1- oyun 30 fps gibi flickiring var combatta goremiyorum oldu bittiye geliyor vurus hissini alamadim
2- kan efektleri gozume cok yapay geldi
3- DL2 den sonra daha gercekcimi yoksa yapaymi anlayamadim. Zombisever olarak herturlu oynanir fakat 2 saatlik deneyimim benim beklentilerimi karsilamadi.
hareketler combat slow motion gibi belki karakter gelistikce hizlaniyodur bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 21 Nisan 2023; 20:44:29 >
10.saatim ve oyun tam puanını yansıtıyor, ne eksik ne fazla.
+Parçalanma efekti
+vuruş hissi
+silah çeşitliliği ve modları
+atmosfer
-hikaye zayıf
-karakter modellemeri zayıf
-grafikler kötü değil ama yeni nesil kesinlikle değil.
Oyun Dying Light 2 ile kıyas kabul etmez. Dying Light 2 bunun yanında başyapıt kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 22 Nisan 2023; 8:12:22 >
bu akşam başlayacam oyuna iş güç bayram derken ; hangi karakter ile başlanmalı karakter farkediyormu oyun içinde dövüş mekanikleri vs olarak ; deluxe edition almıştım onda 2 farklı karakterde var galiba kıyafet skin vs değilse tabi
Amy çevik ama zayıf karakter gibi oyunda nasıl işleniyor bu skiller acaba bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 22 Nisan 2023; 14:12:48 >
-
Baya fark eder. Ben ilk oyunu bıçak fırlatan adamla bitirmiştim. Özel skill ağacı oluyor. Oyunu ve oynanışı tamamen değiştiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Nisan 2023; 13:32:5 > -
Bu oyun Dying Light 1 gibi desteklenirse çok uzun bir süre gideri olur.
Dying Light 2'ye kıyasla, Combat daha tatmin edici ve özellikle Venice Beach kısmında grafikleri ile şov yapıyor. Geliştirme sürecinin uzun ve sancılı olmasına rağmen, oyun çok temiz.
Dani hoşuma gitti hepsinden ortalama gibi duruyor onla ilk başlayalım bakalım sizin dediğiniz eleman Jacob mı Bruno mu ?
düzeltme: ilk oyun demişsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 22 Nisan 2023; 13:49:29 > -
Ben Ryan'ı seçtim itfaiyeci abi. Saf brute force ve canı fazla diye aldım ama zaten adım başı içecek, çikolata, med kit vs var. Oyunda zorluk derecesi de standart olduğu için karakter seçiminin çok da fark yaratacağını sanmıyorum. Kolay bir oyun olmuş, en azından başları öyle geldi bana. Bir de parry tarzı korunma yaparsanız zaten zombiler sersemliyor. Sonra Allah ne verdiyse girişiyorsunuz.
Bunda skill tree yokmuş. O yüzden çok fazla etki etmeyebilir. Güç ve hız açısından fark yaratır. Bir de her karakterin 2 farklı skill'i var sanırım.
-
Kart sistemi var. Hem pasif hem aktif yetenekleri kart olarak seçip, level arttıkça boşalan slotlara yerleştiriyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X