Evet Nikolai ile tanışın.Kendisi yeryüzündeki en kızarmış Rus.Delikanlı adammış. :D İnceleme gayet güzel olmuş elinize sağlık.
Oyunu oynadım kısaca söyleyeceğim şey BEŞ PARA etmez yani sanki 2011 değilde 2000 gibi bir yılda yapılmış bir oyuna benziyor bu oyunu para verip alsaydım heralde çok daha fazla üzülürdüm.
oyun basit gibi geldi bana
kusura bakmayın ama video oynatıcınız çok cins...
şarkının adı ne lütfen söyleyin arkdaşlar süper baştaki
oyun kasım kasım kasılıo ılgınc :):)
Tancredi sana katılıyorum ama bu oyun bence l4d daha fazla tutar diye düşünüyorum :)
Güzel inceleme eline sağlık bu oyun türkiyede daha çıkmmadı sadece amerikada ie biliyorum
bir de acayip frame düşmüş videoda , pcnizin özelliklerini de söylemiyosunuz artık zaten
slm oyunu oynadım. gayet hoşuma gitti. tavsiye ederim herkese. oyunda bisürü kesici delici silah var.. ateşli silahları hemen vermiyorlar baya bi bölüm geçince veriyorlar. yapay zeka çokda kötü değil. fazla hissettirmiyor. Zombilerin sesler ve ölümleri çok iyi gerçekci yapmışlar. benim içinde önemli olan zombiler. etraf çokda önemli değil. benim gibi düşünenler almalarını tavsiye ederim.
Başta inceleme için teşekkürler fakat oyunu öyle bir anlattınız ki çok kötü diye beklerken yüksek puanlar geldi çelişkide kaldım :)
Bu arada bilgisayarı yenileme zamanı gelmiş, bu kadar frame düşüşüyle oynanır mı :)...
gökhan a tebrikler artık daha cok incelme bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
undefined
ahahaha ne güldürdünüz be
Yanlış almayında bence bayağı Left Four Dead özentisi gibi olmuş artık kolay kolay orjinal oyun göremicez gibi geliyo umarımda yeni orjinal oyunlar gelsin Not:Ama yinede güzel bir oyun çıkarmışlar
video inceleme için çok tesekkurler gökhan abi kendini çok ama çok iyi gelistirmissin inceleme çok hosuma gitti ..... tebrikler ;)
2 haftada Pc de yalayıp yuttum bu oyunu ..Sözde ps3 te oynamayı düşünüyordum 4 seneden beri
oyunu gece ve tek başıma oynayamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
oyunu gece ve tek başıma oynayamıyorum
klasik bir cevap olacak ama sen amnesia filan hiç yükleme bile