Şimdi Ara

Dead Rising 2 Off The Records Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende XFX Ati Radeon HD6990 markalı bir ekran kartı var. Overclock etmedim fakat 1 yılını doldurdu hemen hemen. İnternette gezinirken üzerinde 2. bir switch olduğunu gördüm bir sitede. Sanırım bu da 2. moda geçip oradan da GPU nun çekirdek hızını 830Mhz den 880Mhz e yükseltiyormuş. Buna istinaden denedim ama değişiklik olmadı. Ben genelde ses konusuna pek önem vermediğimden bu kullandığım süre içerisinde fan hızını %100 olarak Ati Catalyst üzerinden ayarlamıştım. Fakat önceki HD5xxx ekran kartımda yaşadığım bir sorun ile yine karşı karşıya geldim ( önceki ekran kartımdaki fan hızını da %100 de kullanıyordum ). Ekranda görüntüler buhulu gözükmeye başladı. O kadar kötü oldu ki Live Mail programını açtığımda mailleri bile okuyamaz oldum. Fakat sadece bu Live Mail de bariz görüzüküyordu. Masa üstünde bir sorun olmuyordu. HD 6990 da ise CAtalyst programında bir seçenek olan 3D uygulama ayarlarından Morfolojik Filtrelemeyi kapattığımda bir daha yaşamadım. Sizce bu konuda Kart üzerindeki bir chip ya da bir bileşeni yemiş olabilir miyim ? Diğer yandan da Satın altığım orjinal Dead Rising 2 Off The Records oyununa girdiğimde Makine donuyor. Fakat diğer tüm oyunlarda ( Left 4 Dead serisi, Duke Nukem Forever gibi 200 oyun ) böyle birşey olmuyor. 1 ay önce de anakartımı değiştirdim. Şanssız bir olaydan sonra yaktım mereti. Şu an kullandığım ise Asus P5G41T-M LX modeli. Üzerinde 8 GB DDr-3 1600 Mhz ( O.C. ile 1333 Mhz Desteği var, Ben Manuel ayarlar ile 1580 de kullanabiliyorum, CPU ise Inter Core 2 Quad Q9550 oda o.c. 3.37 Ghz ) var ve CPU da overclock edilmiş durumda 3.37 Ghz olarak. Şimdi anlamadığım şu ; GPU overclock edilmediği halde bu oyunda makinem donuyor. Anakartın kitapçığında ve Asus'un sitesinde de AHCI mode desteğini göremedim. Sizce GPU'dan mı kaynaklanıyordur yoksa AHCI mode olmadığından mı ? Oyunda sanırım bu konuda biraz sabıkalı gözüküyor. Fakat ne denedi isem ( 4 çekirdek destek problemi olabilme ihtimali gibi ) maalesef oyun yine de bilgisayarı kilitliyor. Laptop'uma da yükledim onu da kapattı. Bu konuda tahminlerinizi alabilirsem sevinirim.

Saygılarla...

Sistemim ;

Sony Bravia KDL-40V4210 LCD-TV ( HDMI çıkışından Monitör olarak kullanıyorum )

Anakart : Asus P5G41T-M LX

İştemci : Intel Core 2 Quad Q9550

Ram : Kingston HyperX DDR-3 1600 Mhz 8GB ( 2x4 )

PSU : 1200 Watt Rock Solid Power

Ekran KArtı : Ati Amd Radeon HD 6990 512-bit 4GB DDR-5

HDD : 2TB Western Digital Sata 2 64MB Cache 7200

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Last Of Us Part 1 PC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.