< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferex28 -- 30 Ocak 2018; 14:3:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferex28 -- 30 Ocak 2018; 14:3:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorun çözüldü.Yarın yeni yamayi ekleyecegim.
|
Önemli değil
Gün içersinde 3 yama daha free olarak paylaşıma açılacak |
Merhabalar Dead Rising 2 çevirisi ilk çevirim oldu. Yanlışlarım var ise affola, bu işte acemi biriyim umarım iyi bir iş başarabilmişimdir. Yaklaşık 4 senedir bu forumda yer alıyorum fakat hesabımı aktif bir şekilde kullanamadım. Güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
Yamada ufak çaplı bir güncelleme yaptık.iyi eğlenceler
|
Teşekkürler. Bu sayede oyun Steam'de Türkçe oldu. Yamayı aşağıdaki dizine atacaksınız.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dead Rising 2\data\frontend\ --> str_en.bcs Steam'de oyun Türkçe oluyor arkadaşlar... |
Sagolasin,elimden geldiğince cevirmenlere ve cevirilere destek çıkıyorum.
Arkham cevirisine biz Ucrew den önce başladık.Bazı çevirileri arka planda çeviriyorum.Duyurmadigim daha 2 AA oyun daha var.Su an grup Prey,Arkham ve Doom ile cebellesecek.Observer, Salt And Sanctuary ve How To Survive ayrı cevirilerim yuzde ligi artıyor gün geçtikçe. COD AW 2,5 haftaya sizlerle. Dead İsland Riptide 3,5 haftaya sizlerle Rage testine başladık.Deus Ex HR DC surumune portuna başlandı.Get Even V2 ve %100 Yamasi olarak çıkış yapacak.Sadece sabır,hepsi çıkacak |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 1 Ocak 2018; 14:29:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferex28 -- 1 Ocak 2018; 15:20:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KederliLahmacun -- 1 Ocak 2018; 20:50:46 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Ocak 2018; 22:23:54 > |
|
|