Şimdi Ara

DEAD RISING 3 [ANA KONU - NEXT-GEN] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
8.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720p ile 1080p arasındaki fark iyi bir televizyonda gayet ortaya çıkıyor bu arada :)

Hele ki 30 FPS ile 60 FPS farka hiç girmiyorum.

Hem 100 dolar fazla konsol yapıp hem daha düşük performanslı yapmayı nasıl becerdiler acaba.
  • Tek bir karede 1000 tane her biri farklı suratlarda ve kaliteli dokularda zombi var,açık dünya oynanış var.Em,nim ki şu anda bu oyunu 1080p 60fps kaldıracak cihaz yoktur.Titanlı pc'ler bile zorlanır bu oyunda.Yani demek istediğim güzel bir başarı.
  • Oyun eğlenceli gözüküyor gerçekten, 720p olması falan kötü tabi ama eğlenmek isteyen için bir engel değil.
  • Oyunun yapımcılarında akıl yok. Her zombiyi farklı çizeceğine performansa odaklansana birader. Kesip biçerken zombilerin suratını mı inceleyeceğiz tek tek. Geçen rubisco'nun bir mesajında dediği gibi, görsel getirisi olan birşeye yönelmek lazım performanstan ödün vereceksen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

720p ile 1080p arasındaki fark iyi bir televizyonda gayet ortaya çıkıyor bu arada :)

Hem 100 dolar fazla konsol yapıp hem daha düşük performanslı yapmayı nasıl becerdiler acaba.

Kinect ile olabilir mi biraz düşünsen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

720p ile 1080p arasındaki fark iyi bir televizyonda gayet ortaya çıkıyor bu arada :)

Onu diyorum işte. Kinect'i entegre edeceğim diye düşük performanslı, pahalı cihaz çıkardılar.

hardcore oyunların Kinect ile pek alakası olmadığını düşünürsek, konsolun ekstra olarak Kinect için ayırdığı güç de cabası. Infinity ward da buna benzer söylemişti sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Onu diyorum işte. Kinect'i entegre edeceğim diye düşük performanslı, pahalı cihaz çıkardılar.

hardcore oyunların Kinect ile pek alakası olmadığını düşünürsek, konsolun ekstra olarak Kinect için ayırdığı güç de cabası. Infinity ward da buna benzer söylemişti sanırım.

Wii denen mal alete güvenip satış kaygısına girersen olacağı bu maalesef.

• Aynen. Xbox'ın asıl kitlesini mahvettiler. Geçen dönemdeki time exc. ler filan efsaneydi. Gears of War, Bioschock, Mass Effect gibi oyunlar nere, Ryse nere.

Titanfall süper ama ona da çok var.
  • http://www.youtube.com/watch?v=TT6m3m8qVdo
    Grafikler çok iyi ama her şeyden önce oyun acayip zevkli görünüyor.
  • 720p 30 fps oyun nasıl olurda yeni nesil konsol oyunu olabiliyor anlamıyorum.Xbox one ın verebilecekleri gerçekten bu kadar mıdır ?
    Daha öncede n ps1 ve ps2 im vardı , ps3 ü es geçip direkt x360 aldım. Oldukçada memnun kaldım. Ama görüyorum ki x one kullanıcılara büyük hezimet yaşatcaak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutbnm -- 7 Kasım 2013; 22:10:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu nesilde keskin bakışlı arkadaşlarımız 640p ile 720p arasındaki farkı algılayabilmişken yeni nesilde 720p ile 1080p arasında fark olmadığını iddaa ediyor.İlginç
  • Xbox'ın verebileceği 720p-30 fps değil,bunu diğer bazı oyunlara bakarak görebilirsiniz.
    eSram'den dolayı konsolu çözmek biraz sıkıntı bazı yapımcılar için.

1 sene sonra yavaş yavaş herkes görür gerçek gücü.
  • Esram i cozmek gerekmiyor, sramin zorlugu kullaniminda. Yani daha fazla zaman daha fazla is gucu daha fazla ugras demek firma icin. Esram in duzgunce kullanilmasi icin ms nin extra firmaya ya yardim etmesi lazim yada o extra masrafi karsilamadi lazim.
    Ote yandan exc oyunlarda sram duzgunce kullaniliyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake

http://www.youtube.com/watch?v=OXUHSr8sfaw

çok zevkli gözüküyor yav, co op fena geyik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryy22 -- 8 Kasım 2013; 15:28:27 >
  • Harika görünüyor, çok keyifli.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim açımdan One tarafında çıkacak en iyi oyundur. Koca nesil Underrated olarak kayboldu gitti oyun ama bu nesilde hakettiği değeri görür umarım.

Oynanışdaki Hardcore luk gitti daha Soft bir oyun geliyor bu arada onuda belirteyim. Biraz daha yaş kitlesini düşürmüşler oyunun ama bu haliylede güzel.

Diğer bir olay bu oyun mevcut nesile düşünülüyormuş ama Sistemler şakır şakır dökülünce Yeni nesil kararı almışlar, iyide yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiescat In Pace

Müthiş.
  • https://www.youtube.com/watch?v=OKGmZLEEXWs&feature=youtube_gdata_player fps oranlari ahsha

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.