Şimdi Ara

Dead Space 2'yi Hard Core'da Bitirene Sürpriz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "darkroyal7" Arkadaşım sanırım sen hiç Resident Evil serisi oynamadın RE3 Nemesis oyununu eğer 2 defa oynasaydın görürdün ki herşey aynı yerde olmuyor örneğin daha önce karşına aynı yerde çıkmasını beklediğin bir zombi farklı bir yerden gelebiliyor özellikle Nemesis farklı yerlerden gelişi ile beni çok şaşırtmıştır tabii ki bu yapımcının düşünmesi gereken bir şey yani oyunda bunun benzeri bir sistem uygulanırsa tekrar oynadığınızda ilk oynamanız gibi olacaktır ve ben RE3'ü bir örnek olarak gösterdim bir oyun 2 kere oynanmaz diyemessin ancak ben oynamam diyebilirsin.
  • Bang bang bang bang bang......bang!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunescan

Hemen çıkıntı ve abartı fikrimi yazayım.
    Isaac "bang bang" diye ses yapıyor ve yaratıklar tek atışta ölüyor.
    Acaba bu Isaac'in şizofren olduğunun kanıtı mı?

öyle bir durum var zaten kafayı yediğinden hayali yapıyor ikinci oyunda malum birinci oyunda travma geçire geçire beyin gidiyo geliyo şizofreni başlıyo vs.. bunuda eğlenceli bir şekilde dalga geçmişler kusursuz bir silah olmuş bu mantıkla yapımcıları dahi cidden.
  • gerçekten Isaac'in durumu cok kotu onun yerınde olmak ıstemezdım acıkcası
  • Eğer Isaac şizofreni olmasaydı bu silah ne olacaktı merak ediyorum. :D
    Belki sınırsız bir minigundan,roket atardan kat kat güçlü bir silah :P
  • laserion bukadar saf düşünemessin abi.. gülüyorum resmen..... canavarın nerden gelıcegını nabıyım.. oyunun konusu hakkında konuşuyorum ben... mesela... bi sahne soylıyım. gow serısını oynamadım. ama ... gow 2 de zeus... kratosa kılıcı soktu .....sen bıdaha bu oyunu baştan oynarken... bak şimdi zeus gelecek kılıcı bana sokacak .demıyormusun :?..... gow 3 demı oynanmaz dıyen arkadaşım.. mesela sen ne zaman bı tanrı oldurecegını bılmış oluyorsun yada nerde ne olacagını ..
  • cok gereksız be
  • quote:

cok gereksız be

+1
  • Çok iyi. Bang bang bang:))))))
  • Çok iyi. Bang bang bang:))))))
  • Oyun çıkalı daha ne kadar oldu, bu eleman ne ara bu kadar çok oynamış? Ne adamlar var..
  • Arkadaş.. survivalist bile özen gerektiyor oynarken. Zealottan bahsetmiyorum bile . Hardcore da oyunu bitiren, bizden degildir insan degildir gidip tebrik ederim
  • bu silaı alınca oyunun eeelencesi kalmaz
  • Boşlukla ateş edince Isaac pew pew pew diye ses çıkarıyor normal ateş edince bang bang bang peh! gülmekten öldüm
  • bende bu silah çıkmadı nasıl çıkartacz hard corede oyunu bitirdim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.