Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 REHBER (Türkçe Trophy listesi eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşşkürler gerçekden cok işimi yarayacak bu cünkü şimdi amacım oyunu direk bitirmek bitirdikden sonra %100 yapcam herşeyi
  • ilk bench yerinde yeni bir silah yapıyrum eklendi diyor ama menuden gözükmüyor o silah kullanamıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ilk bench yerinde yeni bir silah yapıyrum eklendi diyor ama menuden gözükmüyor o silah kullanamıyorum ?

Silah yaptıktan sonra çıkarken sağ veya sol tuşlardan birine eklemeni istemiyor mu ?
  • oyundaki en büyük eksiklik maalesef Co-Op unun sadece online olması. Split screen coop maalesef yok oyunda. büyük bir hevesle aldım oyunu tüm hikayeyi evde dual play coop oynarız diye ama maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

quote:

ilk bench yerinde yeni bir silah yapıyrum eklendi diyor ama menuden gözükmüyor o silah kullanamıyorum ?

Silah yaptıktan sonra çıkarken sağ veya sol tuşlardan birine eklemeni istemiyor mu ?

ortadaki boş kısma ekleyemiyormuyuz , ben oraya ekledim ne oldu şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

quote:

ortadaki boş kısma ekleyemiyormuyuz , ben oraya ekledim ne oldu şimdi

ortada ki kısım sadece silah oluşturmak için. Yaptıktan sonra sağ veya sol kısıma ekliyorsun. Eğer create weapon tuşuna bastıysan silahı blueprints kısmında costum weapon diye oluşturuyor, gidip oradan alabilirsin.

• Haber konularındansa gerçekten emek verilerek böyle konuların açılmasını her zaman takir etmişimdir. Ellerine sağlık hocam.
    Dead Space 2'den nam-ı diğer platini almış biri olarak Dead Space 3'ten alması daha kolay ama daha uzun diyebilirim.
  • Arkadaşlar oyunun neredeyse 3/2 sini bitirdim ama, adam akıllı bir silah yapamadım. Bana şöyle güzel kombine edilmiş başarılı-etkili bir iki silah nasıl yapılır hangi parçalar kullanılır yazabilirmisiniz. Çok makbule geçer...
  • Üstat şu durumda yapabileceğin savaşabileceğin en iyi silah  DEAD SPACE 3 REHBER (Türkçe Trophy listesi eklendi)

Daha çok yolun var biraz daha kasıp parçaları toplamadan iyi silah olmuyor. Dersenki elimdekilerden en iyi ne olur üstte military engin rate of fire yükseltilmiş olsun altına acid bath atan atan hava tabancan olsun yaratık geldikçe tararsın baktın çok yaklaştı başedemiyon basarsın havayı geri püskürtürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: souris

Üstat şu durumda yapabileceğin savaşabileceğin en iyi silah  DEAD SPACE 3 REHBER (Türkçe Trophy listesi eklendi)

Daha çok yolun var biraz daha kasıp parçaları toplamadan iyi silah olmuyor. Dersenki elimdekilerden en iyi ne olur üstte military engin rate of fire yükseltilmiş olsun altına acid bath atan atan hava tabancan olsun yaratık geldikçe tararsın baktın çok yaklaştı başedemiyon basarsın havayı geri püskürtürsün

şu an üstte pusse rifle altta roket atar kullanıyorum. Birde dediğini deneyelim ozaman. tşk.

• Dün akşam itibariyle Platin Tropi aldım. Eyvallah eci çok yardımın oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: souris

Dün akşam itibariyle Platin Tropi aldım. Eyvallah eci çok yardımın oldu

Gözün aydın
  • ya arkadaşlar bende oyunun 1/3 bitti tungsten 100 ün üstüne çıkaramadım
    silahda alamıyorum bu yüzden bu artifactlar ne işimize yarıyor bunları satamıyormuyuz.
    kaynaksızlıktan silah alamıyoruz.
  • S.a Ben Oyunda Yeniyim Kfamı Karıştıran Şey Mass Effect 3 Save Dosyası Sanırım Bende Yok N7 Bende Acılmadı Bana Bu Konuda Yardımcı Olurmusunuz ?
  • Eline sağlık bi gün işime yarayabilir :)
  • Az önce arkadaşımla coop oynarken ilk silahı bayağı bir update etmiştim fakat ne olduysa silahı farklı parçayla çift ateş eden silaha dönüştürdüm. ilk ateş hafif ikincisi agır ateş eden.

Daha sonra ne olduysa nereye girip bastıysam silahı tamamen bozup 1 kaç parça ekledim ve su tabancası gibi saçma bir silah oldu. yumruklarım daha çok hasar veriyor diyebilirim.

Şunu sormak istiyorum. Bu bozma işini tam olarak nereden yapabliyorum.

En güçlü silahı nasıl yapabilirm.

Benim için en önemli silah ilk verilen silahtır onun üzerinden yardım ederseniz sevinirim.

1 ve 2 yi sadece o silahla oynadığımdan çok seviyorum o silahı bayağıda damagesi yüksek. şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşalr silah gelişitrme bench yapma hakkında bilgi verirmsiniz
  • arkadaşlar bir yaratık var kolları bacakları çıkıyor ölmüyor ne olacak o
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.