< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 14 Nisan 2024; 22:13:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 14 Nisan 2024; 22:13:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amaç Platin Kupa ise, çekilen çile kutsaldır.. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Save trophy'si iyi olmuş. Orjinalinde yoktu. Sadece DS2'de, 3 save hakkı olan Hardcore modu vardı. DS1 Remake'te daha ileri taşımışlar. Normalde bu Remake'i alırdım ama vaktinde hem PC hem PS3'te çok oynadım. PS3'te platinlemeyi de halletmiştim. DS2'yi de aynı şekilde, birkaç kez bitirip X360'ta fullemiştim. Kendimi seriye doymuş hissediyorum Hafızam da güçlü olduğu için birçok detay aklıma kazınmış oluyor. Remake, birkaç detay dışında orjinaliyle aynı olduğu için, oynadıkça her sahneyi tek tek hatırlarım. Para verilecek kadar tat vermez. Plus Deluxe'a gelince affetmem tabi. PS5 Pro'da tekrar bir platinleme yaparız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Ağustos 2024; 20:37:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 19 Ağustos 2024; 21:32:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |