Şimdi Ara

Dead Trigger, Appstore'da ücretsiz olarak yayında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok iyi grafikleri var ama başka oyun mod larıda eklenmeli.

• Mobil oyunlar vakit öldürme oyunlarıdır. Grafik geliştirmeleri yapılsa bile, gelişmiş grafiklere sahip vakit öldürme oyunu olmaktan öteye gidemeyeceğinden dolayı oyunların yapısında derin amaçlar aramak anlamsız olur. Hele ki pc ya da konsol oyunlarıyla mukayese etmek hiç doğru değil bence.
  • Grafikleri güzel ama 15dk oynadıp sıkıldıktan sonra grafiğin pekte bir önemi kalmıyor. Örneğin ben 8bit'lik grafiklere sahip Pocket Planes oyununu aralıksız 1 aya yakın oynadım, her şey grafik değil :)
  • oyun iyi güzel eğlenceli sayılıur grafikleride çok iyi neden bu oyunu ilerlemeli ve belli birsenaryoya dayalı yapmamışlar akıl alır gibi değil eğer bu oyun silahlı ilerlemeli bir oyun olsaydı bedava yerine 10$ olsa yine alınır ve müthiş çığır açardı

• 3.5 inç ekranda oynamak resmen işkence!
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:41:49 >
  • Güzel oyun; ama dediğiniz gibi pek sarmıyor. Ben hem telefonuma hem tabletime indirdim, gerçi tablette biraz sarıyor telefonu denemedim; ama bu tarz daha güzel başka bir oyunu bilgisayarda oynadığım için daha çok onu tekrardan oynama isteği sağladı o kadar.
  • Yuklen yuklen yuklen :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.