quote:Orijinalden alıntı: LLoncept montage den çok kill compilation tarzını anımsatıyo sıkıcı geldi bana Yani bilmiyorum montagelardada kill alınmıyormu Yinede teşekkür ederim yorumunuz için.
quote:Orijinalden alıntı: Flareon hepsi normal oyunlarda gördüğümüz basit hareketler ama şarkı güzel Hepsi ranked
quote:Orijinalden alıntı: Deadllyus quote:Orijinalden alıntı: LLoncept montage den çok kill compilation tarzını anımsatıyo sıkıcı geldi bana Yani bilmiyorum montagelardada kill alınmıyormu Yinede teşekkür ederim yorumunuz için. çok fazla solo kill var ve uzun video , montagelerde olayları daha hızlı geliştirmeye çalışıyolar
quote:Orijinalden alıntı: Deadllyus quote:Orijinalden alıntı: Flareon hepsi normal oyunlarda gördüğümüz basit hareketler ama şarkı güzel Hepsi ranked normal oyundan kastım o degildi
quote:Orijinalden alıntı: Chequx Yükleyici, bu videoyu kullanıma sunmadı. Tamamdır çözdüm sorunu iyi seyirler
ya sıktı biraz öyle ahım şahım bir haraket yoktu benim bildiğim montage serilerinde güzel haraketler oluyordu sadece attığın triple güzeldi o kadar