Şimdi Ara

DealExtreme Gift Qty ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dealextremeden 36$ lık ürün aldım 3-4 parça halinde, 0.1$ lık gift Qty işaretledim ama paypaldan çekerken onu çekmedi.
    Gümrükte herhangi bir sorun olur mu ?
    Ya da sonradan ekleyebilir miyim ? Mesaj falan göndersem ?
    Bilen yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler, hayırlı geceler.

• Yardımcı olacak yok mu ?
  • 70 euro ya kadar gümrükte sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

70 euro ya kadar gümrükte sıkıntı olmaz.

İnşallah olmaz ya.
    Gift falan alın diyorlar da, o giftin parasını ve takip kodu için verilen 1.70$ ı da paypaldan çekmedi.
  • 20 dolar üstü için takip kodu bedava zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

20 dolar üstü için takip kodu bedava zaten.

Öyle m ?
    O zaman o nedenle çekmedi parayı, teşekkürler.
  • 50 dolarlık tek alısverıs yapmama ragmen takıldı arkadas haklı 70 euro olmalı sınır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes Gift Card Satin Alma
    14 yıl önce açıldı
    aliexpress kargo
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 75 € ya kadar takılmayabilir.! Bu 75 € ya kadar olan herşey gümrükten geçer anlamına gelmiyor malesef. 20 $ lık şeyde takılabiliyor bazen , ne aldığınıza ve gümrük memurunun insiyatifine bağlı.
  • Gümrüğe takılırsa gidin hakkınızı arayın yönetmelik açık 70 euro. Benim takıldıydı ptt dış kargo vs gittim aldım bi kuruş vermedim üstüne. Kanun denen bir şey var keyfi mi öyle her şey.
  • quote:

Gümrüğe takılırsa gidin hakkınızı arayın yönetmelik açık 70 euro. Benim takıldıydı ptt dış kargo vs gittim aldım bi kuruş vermedim üstüne. Kanun denen bir şey var keyfi mi öyle her şey.

Öyle bir durumda nereye gitmem gerekiyor acaba?
    Hazırlıklı olalım da, paramızı yedirmeyelim millete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOL1DXT

quote:

Gümrüğe takılırsa gidin hakkınızı arayın yönetmelik açık 70 euro. Benim takıldıydı ptt dış kargo vs gittim aldım bi kuruş vermedim üstüne. Kanun denen bir şey var keyfi mi öyle her şey.

Ptt ye gidin direkt. Zaten elinizde takip kodu var. oradan soruşturun. DışKargo gibi bir bölüm olması lazım oraya yönlendiriyorlar. Takip numaranız ile kargonuzu bulabilirsiniz.
    Adres vs. eksik te olabilir geri postalanmadan yakalarsınız belki.
    Yurtdışından geliyorsa genellikle 20-25 gibi bir sürede elinize geçer en geç, geçmezse araştırmaya başlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: verag

50 dolarlık tek alısverıs yapmama ragmen takıldı arkadas haklı 70 euro olmalı sınır

bende 125 liralık sony kulaklık sipariş vermeyi düşünüyordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SOL1DXT

quote:

Ptt ye gidin direkt. Zaten elinizde takip kodu var. oradan soruşturun. DışKargo gibi bir bölüm olması lazım oraya yönlendiriyorlar. Takip numaranız ile kargonuzu bulabilirsiniz.
    Adres vs. eksik te olabilir geri postalanmadan yakalarsınız belki.
    Yurtdışından geliyorsa genellikle 20-25 gibi bir sürede elinize geçer en geç, geçmezse araştırmaya başlayın.

Eyv. sağolasın.
    Bakalım bugün verdik, siparişi gelmezse dediklerinizi uygularım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ---CnR---

quote:

Orijinalden alıntı: verag

50 dolarlık tek alısverıs yapmama ragmen takıldı arkadas haklı 70 euro olmalı sınır

bende 125 liralık sony kulaklık sipariş vermeyi düşünüyordum

suanda kendım kullanıyorum monster beats tour kulaklık var 23 dolar olması gerek cıdden cok basarılı bır kulaklık ... tabı sesı aldıgınız cıhazda ıyı olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.