Şimdi Ara

dealextreme güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar benwww.dealextreme.com dan wii ye özel bir kaç ürün almak istiyorum. Ama paypal hesabı oluşturmak konusunda sıkıntılarım var. Bu siteyi daha önce kullananlar var mı? Güvenilir mi? Getirilen aletler kaliteli mi? Herkese çok teşekkürler :)

• paypal - güvenilir
    dealextreme - güvenilir
    ürünler kaliteli mi - değil ama iş görüyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

paypal - güvenilir
    dealextreme - güvenilir

Teşekkürler. Sen daha önce ordan bişeyler getirttin mi? 2-3 haftada geliyo falan diyolar. Hemde kaliteli değil derken ömrü mü az ne anlamda söyledin :D ? Hemde kargo olayında ne kadar para veriyoruz? :D teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

quote:

paypal - güvenilir
    dealextreme - güvenilir

Teşekkürler. Sen daha önce ordan bişeyler getirttin mi? 2-3 haftada geliyo falan diyolar. Hemde kaliteli değil derken ömrü mü az ne anlamda söyledin :D ? Hemde kargo olayında ne kadar para veriyoruz? :D teşekkürler :D

Çin bazlı siteler arasında en çok satış yapan site olduğundan ürünlerin yollaması biraz uzun sürüyor. Ayın 7'sinde sipariş verdiğim ürünler 28'inde elimde oldu. İlk 10 gün tedarik edemediler ama tedarik edilip kargoya verilince gelmesi 5-6 günde oluyor. Orj göre kalitesiz ürünler ama iş görüyor. Kargo da beleş. İstersen 1 dolarlık bir ürün al farketmez. 15 dolar üstünde sipariş verirsen takip numarası da veriyorlar...

• quote:

quote:

paypal - güvenilir
    dealextreme - güvenilir

çoook şey getirttim... kargo ücretsiz ama istersen 2 dolara takipli kargo alabiliyorsun(daha hızlı gelir hem de)...

ürün stokta yoksa, tedariği uzun sürebiliyor... stokta varsa 2-3 günde kargoluyorlar genelde...

kalitesizlik ise alacağın şeye göre... yani bir kablo alacaksan sorun çıkmıyor... ama wiiremote alacaksan yorumları iyi oku derim, ömrü az olabiliyor, hoparlörü kötü olabiliyor, tuşları kalitesiz olabiliyor :) ama wiizapper gibi plastik bişiler alcaksan gözün kapalı alabilirsin...

• Bana kargo ucertsiz dediginde dogruyuda onda takip kodu yok ama takiplisi parali
  • :D Valla alınacak şey çok ama. paypal hesabı oluşturmak sıkıntı. hem kendi kredi kartım falan da yok :D Arkadaşlar ankarada bu ürünleri kendi komisyonunu aldıktan sonra getirtebilecek olan arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın :D kendim almaya korkuyorum eğerki isterseniz ben size parayı tedarik ederim sizde bana ürünleri getirtirsiniz :D teşekkürler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İdefix Güvenilir mi ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 unda 6 parça sipariş verdim toplamda 50 dolar falan ediyordu. 20 sinde kargoladılar 27sinde geldi.
    biri wii remote idi. kardesim ile tenis ve boks oynadım problem yoktu fakat sonrasında wii sport resortu taktım ve motion plus ı görmediğini farkettim. nunchuck ı görüyordu ama motion plus ı görmüyordu baska motion plus ı da denedim ama onu da görmedi. iki farklı kombinasyonda ekranın fotosunu çektim. ürün çalışmıyor motion plussız oyun kalmadı artık napacam bununla falan dedim mail attım ertesi gün hemen kusura bakmayın isterseniz yenisi gönderelim ya da değerini kredi olarak hesaba ekleyelim dediler ben de yenisini gönderin dedim.
    aynı kargoda gaming mouse vardı çok güzel ve memnunum. 10lu anahtrlık led ışık da aldım o da çok güzel. daha öncesinde de iki tane camping led fener almıştım onarlda çok güzel el kadar alet karanlıkta bütün odayı aydınlatıyor. elektronik oalrak aklıma gelenler bunlarbu alışverişimdeki soruna kadar problem yaşamadım.
    biraz şans işi var sanırım ama eğer bozuk çıktığını gösterip inandırabilirsen yenisini de yolluyorlar bunu farkettim.

• Eyv sağolasın :D sen adamlarla çince mi konuştun ? :D
  • quote:

Eyv sağolasın :D sen adamlarla çince mi konuştun ? :D

Yok Sanskritçe konuştu tabiki ingilizce konuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

• quote:

quote:

quote:

Hdd calisti dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hdd calisti dimi

denemedim daha. iyi hatırlattın şimdi deneyim mesaj atarım buraya :D

• quote:

quote:

quote:

hehe =) iş gereği uzakdoğulu insanlarla ingilizce nasıl konuşmak az çok öğrenmişim demekki

• bu arada aldığım remotenin linki buydu.
    nunchuckı görüyor m.plus ı görmüyor.
    http://www.dealextreme.com/p/designer-s-wii-remote-wireless-bluetooth-controller-for-wii-14237

yenisi yolalyın dedikten sonra adamlar b,z yenisini yolluyoruz ama lütfen atmayın onu bir şekilde kullanmaya yine de deneyin dedi düşünceli adamlarmış =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonussimo

bu arada aldığım remotenin linki buydu.
    nunchuckı görüyor m.plus ı görmüyor.
    http://www.dealextreme.com/p/designer-s-wii-remote-wireless-bluetooth-controller-for-wii-14237

yenisi yolalyın dedikten sonra adamlar b,z yenisini yolluyoruz ama lütfen atmayın onu bir şekilde kullanmaya yine de deneyin dedi düşünceli adamlarmış =)

hocam ben bunu aldım

http://www.dealextreme.com/p/remote-wireless-controller-with-built-in-motionplus-for-wii-34615

gayet çalışıyor hem m+ içinde :) ürünleri alırken yorumları oku hocam bide yıldızlara dikkat et 4 yıldız dan aşağısını almayın diyorlar ama 3 yıldızlarda iyi olabiliyor

• benim buyincoinsten aldığım motion plus arızalı çıkmıştı. mail attım, özür dilediler 9 doların 7'sini iade etmişlerdi. dealextreme daha insaflıymış
  • bugün arızalı çıkan remote sonrasında gödnerilen yeni remote ulaştı sıkıntısız çalışıyor
    sadece çok uzaktan tutunca imleç sabit durmuyor hafif hareketli oluyor ama 2 metre mesafede sabit, m.plusı görmeyen remote da aynı sorun vardı ama rahatsız etmiyor sports resort oyunlarında rahatlıkla oynanıyor.

teşekkürler deal extreme
  • beyler paypalnakit kart alın belki geçer? bende var ama hiç denemedim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.