Şimdi Ara

DealExtreme Zippo + Kumanda[Resimli :) ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

bende sipariş verdim. aynısından bakalım nasıl birşey

7iş gününü geçti ben sipariş vereli. dealextremeden mail geldi stok yok gönderemiyoz bekletcez diye. çin ayın 15ine kadar tatilmiş yeniyıl kutlamaları yüzünden. o yüzden gönderemiyorlar bekliyorum

zippoyu mu?

evet

beklicez mecburen

• 8'inde verdiğim sipariş 22'sinde elimdeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warhacker

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

14 günde gelmesinin nedeni Çin'deki güvenlik arttırıldı ve haftada 1 veya 2 kere uçak kaldırıyor Türkiye için. Valla ben kumandayı Arçelik tvimde çalıştırdım ama, Toshiba, LG ve Schaub Lorenz tvlerde çalıştıramadım. Tanıtmak için normalde mute tuşuna basılı tutmak gerekmiyor mu?

Benim dün denediklerimin hepsi çalıştı tek grundig çalışmadı ve en ufak tüplü televizyonlarında bazıları çalışmadı. Onun haricinde ne kadar lcd denediysem çalıştı dükkanların televizyonlarını kapattım baya :D

Toshiba lcd tvde 10-15 saniye mute tuşuna basıp denedim ve sonunda algıladı. Başta kanal değiştirme tuşları yanlış çalışıyordu, yukarı basınca 4'e basıyordu, sesi kapatmada oyun, sinema ayarları açılıyordu falan. Sonra tekrar tanıttım bu sefer gene kanal tuşları hariç ama diğer tuşlar düzgün çalıştı. Zaten bana en çok ses açma kapama lazım olacak o yüzden işimi gören bir ürün oldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.