bende sipariş verdim. aynısından bakalım nasıl birşey
7iş gününü geçti ben sipariş vereli. dealextremeden mail geldi stok yok gönderemiyoz bekletcez diye. çin ayın 15ine kadar tatilmiş yeniyıl kutlamaları yüzünden. o yüzden gönderemiyorlar bekliyorum
zippoyu mu?
evet
beklicez mecburen
8'inde verdiğim sipariş 22'sinde elimdeydi.
quote:
Orijinalden alıntı: warhacker
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
14 günde gelmesinin nedeni Çin'deki güvenlik arttırıldı ve haftada 1 veya 2 kere uçak kaldırıyor Türkiye için. Valla ben kumandayı Arçelik tvimde çalıştırdım ama, Toshiba, LG ve Schaub Lorenz tvlerde çalıştıramadım. Tanıtmak için normalde mute tuşuna basılı tutmak gerekmiyor mu?
Benim dün denediklerimin hepsi çalıştı tek grundig çalışmadı ve en ufak tüplü televizyonlarında bazıları çalışmadı. Onun haricinde ne kadar lcd denediysem çalıştı dükkanların televizyonlarını kapattım baya :D
Toshiba lcd tvde 10-15 saniye mute tuşuna basıp denedim ve sonunda algıladı. Başta kanal değiştirme tuşları yanlış çalışıyordu, yukarı basınca 4'e basıyordu, sesi kapatmada oyun, sinema ayarları açılıyordu falan. Sonra tekrar tanıttım bu sefer gene kanal tuşları hariç ama diğer tuşlar düzgün çalıştı. Zaten bana en çok ses açma kapama lazım olacak o yüzden işimi gören bir ürün oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme