Şimdi Ara

Deamon Tools Windows Bu diske Erişemiyor Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
21.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten Torent Aracılığı ile Oyun indirdim.Oyun iso uzantılıdır.Deamon Tools ile açmaya çalıştım.Hata Aldım. Windows Bu diske Erişemiyor Dedi.Sorun nedir yarımcı olurmusunuz ?

Deamon Tools  Windows Bu diske Erişemiyor Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risky77 -- 17 Şubat 2013; 9:34:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Daemon Tools'ta "Windows Bu Diske Erişemiyor" Hatası

"Windows Bu Diske Erişemiyor" hatası, Daemon Tools yazılımını kullanırken sanal sürücülere erişmeye çalıştığında karşılaşabileceğin yaygın bir sorundur. Bu hata, aşağıdakiler gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Disk bozuk olabilir: Kullandığın disk veya ISO dosyası hasar görmüş olabilir.
    • Antivirüs yazılımı: Antivirüs yazılımın Daemon Tools'un sanal sürücülere erişmesini engelleyebilir.
    • Güvenlik duvarı: Güvenlik duvarın Daemon Tools'un belirli bağlantılara erişmesini engelleyebilir.
    • Sistem dosyaları bozuk: Sistem dosyalarındaki bozulmalar Daemon Tools'un düzgün çalışmasını engelleyebilir.

Bu hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Diski fiziksel hasar açısından kontrol et.
    • Antivirüs yazılımını devre dışı bırakmayı veya hariç tutmalar listesine Daemon Tools'u eklemeyi dene.
    • Güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et ve Daemon Tools'un gerekli bağlantılara erişmesine izin ver.
    • Sistem dosyalarını taramak ve onarmak için Sistem Dosyası Denetleyicisini (SFC) çalıştır.

Bu adımlar sorunu çözmezse, Daemon Tools'u yeniden yüklemeyi veya alternatif bir sanal sürücü yazılımı kullanmayı deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sanırım indirdiğin dosyayı istersen birde dvd yazdır ve bir de bu şekilde dene.Yada power iso ile içerİğini hardiske çıkart ve bu şekilde kur sana tafsiyem deamontools kurarken güncel olanı kurmalısın yine hata verirse bilgi iso dosyan arızalıdır....
  • Kardeş bnmde aynı sorun var ancak nası yapılıyor senin dediklerin ? yazıdrmalar falan Yardımcı Olursan Sevinirim Benim Hata
     Deamon Tools  Windows Bu diske Erişemiyor Hatası
  • daemon tools'u silip poweriso ile deneyin bi de. indirdiğiniz iso kalıbı bozuk olabilir yada windows yetkilerinde bi sıkıntı oluyo olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.