Şimdi Ara

Death Knight sınıfı hakkında video?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kartlar hakkında sızıntılar falan ararken şöyle bir videoya rastladım;

Bilgisi olan var mı? Sizce yeni yıl sürprizi olur mu hazır oyun komple değişiyorken?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fake hocam o. Deste seçiminde fuların hunter'la aynı renk olmasından ve kartların arasında arcane shot olmasından hunter'ın modifiyesi olduğu anlaşılıyor.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Tam o sırada zoom yapmış lakin Arcane Shot kaçmamış
  • Blizzard ortaya çıkaracağı bir şeyi çok uzun zaman önceden söylüyor, 1 sene gibi, daha sonra o söylediğinden vaz geçtiği bile oluyor. Heroes of the Storm 1 sene önceki blizzconda duyuruldu, bu seneki blizzconda 2 ay sonra betaya açılacağını söylediler. Blizzard sürpriz falan yapmaz, aksine duyurup herkesi sevindirdiği bir şeyi birkaç ay sonra iptal ettik bile der.
  • Hearthstone klasörü içinde bulabileceğiniz global.txt isimli dosyada görebilirsiniz yalnız

• Death knight gelcekse bunun icin Artas ın death knight halini koysalar daha güzel olur bence. Eski hali de paladın sınıfına ek karakter olarak gelebılır :)
  • WildDestiny kullanıcısına yanıt
    Alternatif Hero meselesi vardı bir aralar, ses çıkmadı sanırım sonrasında.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Aslında güzel olabilir cünkü 60 level ve golden olan biri motive kaybı yasayabılıyor tekrar o classla oynamak ıcın. Alternatif hero secılse o sınıf ıcın belkı onu da ayrıyetten golden yapmak ıcın ugrasabılır ama bu gelse bıle kesın ucretlı olur :) Ayrıca ek paketle keske level sevıyesını arttırsalar max 60 degıl 80 olsun yenı gelıcek basic kartlar varsa onların acılması ve golden cıkması ıcın kullanılabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fautzin

Hearthstone klasörü içinde bulabileceğiniz global.txt isimli dosyada görebilirsiniz yalnız

Ne zamandır orda o yeni bişey değil. Ama GvGden bir veya iki sonraki içerik olarak ek sınıf bekliyorum ben açıkcası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni paket ile DK da gelir diye bekliyordum şahsen ama GvG teması buna pek müsait değil malesef

Bi de ekleme; oyunun ilk yıldönümü şerefine DK gelebilir sanki çok da güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 14 Kasım 2014; 17:38:26 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.