Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ‘Death Rally’ Appstore’da indirime giderek ücretsiz olarak mobil oyun severlerin beğenisine sunuldu.
Death Rally’de hem yarışıyor hemde rakiplerimizi yok etmeye çalışıyoruz. Oyun içi ekipman çeşitliliğinin zengin tutulduğu oyunda birbirinden farklı araçlar ve aracımıza ekleyebileceğimiz silahlar bulunuyor. Oyun multiplayer modu ile kullanıcıya daha uzun oynanış süresi sunuyor ve eğlenceyi ön planda tutuyor. Kaliteli grafikleri, canlı animasyonları ve etkileyici ses efektleri ile Death Rally kendisinden bekleneni en iyi şekilde veriyor.
Eğlenceyi ön planda tutan 'Death Rally' basit kontrolleri, kaliteli oyun dinamikleri, başarılı yapısı ile farklı bir yarış oyunu denemek isteyenler için en iyi alternatif olacaktır.
deathrally 3d olarak piyasaya çıksa anında alırım.ne keyifli oyundu ya :)
İki platformda da oynadım gayet sürükleyici bir oyun
Bu tip bilgilendirmeleri çok faydalı buluyorum. hemen indiriyorum. Benzeri haberleri yine bekleriz...
Büyük kıyak ! Bence bu fırsat iyi değerlendirilmeli çok zevkli bağlayıcı bir oyun hele birde yükselme seviye atlama büyüme gelişme gibi özellikler olunca, bunun yanında tabi multiplayer tadından oynanmaz :)