Şimdi Ara

Deathfire Grasp her AP carrye sart (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gragas'a alınmamalı bence.Zaten kombosu yeteri kadar güçlü ona vereceğimiz parayı başka iteme verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syco109

Ya bu gragas a alınırmı alınmaz mı üst de tartışılmış ama ben alıyorum ultisi için cd düşüyor sizce almaya devam etmelımıyım ?

Her AP carry gibi Gragasada alınmalı. Cdsi, aktifi ve verdiği Ap ile mükemmel item.

@PuRpLeVoDkA

Cho ya harika olur bu item, cd düşüyor ve düşmanı tek komboda rahatlıkla alabiliyorsun bu itemin aktifi sayesinde.

Bu arada bazı kişiler her ap carrye olmaz demiş, ben bu itemi Ryze, Brand, Cassio, Annie, Xerath gibi AP carrylerede alıyorum ve çok güzel oluyor.DFG denemediğim AP carry kalmadı ve hepsinde sonuç çok iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

quote:

Orijinalden alıntı: syco109

Ya bu gragas a alınırmı alınmaz mı üst de tartışılmış ama ben alıyorum ultisi için cd düşüyor sizce almaya devam etmelımıyım ?

Her AP carry gibi Gragasada alınmalı. Cdsi, aktifi ve verdiği Ap ile mükemmel item.

@PuRpLeVoDkA

Cho ya harika olur bu item, cd düşüyor ve düşmanı tek komboda rahatlıkla alabiliyorsun bu itemin aktifi sayesinde.

Bu arada bazı kişiler her ap carrye olmaz demiş, ben bu itemi Ryze, Brand, Cassio, Annie, Xerath gibi AP carrylerede alıyorum ve çok güzel oluyor.DFG denemediğim AP carry kalmadı ve hepsinde sonuç çok iyi oluyor.

Botlara karşı ben AD kasıyorum Annie'ye. 600 600 crit patlatıyo alev topları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 7 Ağustos 2012; 2:44:23 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.