Şimdi Ara

Deathstroke (????) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Matt Reeves eski senaryoyu çöpe atarak yazık etti Deathstroke karakterine,benim ve birçok kişinin beklentisi tamamiyle The Batman'de Batman-Deathstroke kapışmasını izlemek idi.DS solo filmi şu anlık pek ilgimi çekmedi açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Matt Reeves eski senaryoyu çöpe atarak yazık etti Deathstroke karakterine,benim ve birçok kişinin beklentisi tamamiyle The Batman'de Batman-Deathstroke kapışmasını izlemek idi.DS solo filmi şu anlık pek ilgimi çekmedi açıkçası

Ben Affleck'in çöpe atılan senaryosunda sağlam bir Batman vs Deathstroke kapışması varmış. Belli olmaz, Matt Reeves hoşuna giden kısımları ekleyebilir.
  • Joe Manganiello, #Deathstroke filmi için çalışmaların başladığını söyledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Ulan şu film için Scott Adkins gibi birisi duruken hiç alaksız adamlara imkan tanınıyor adamın ömürü kılıçla mızrakla talim yapmakla geçmiş fizik desen var en kral akrobatik hareketleride yapar ne diyem bilemedim yapın yapın internette izleriz DC bu kafa ile bi halt olmaz justice league filmine sıvadıkları gibi bunada sıvasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

Ulan şu film için Scott Adkins gibi birisi duruken hiç alaksız adamlara imkan tanınıyor adamın ömürü kılıçla mızrakla talim yapmakla geçmiş fizik desen var en kral akrobatik hareketleride yapar ne diyem bilemedim yapın yapın internette izleriz DC bu kafa ile bi halt olmaz justice league filmine sıvadıkları gibi bunada sıvasınlar
    Scoot adkins akrobatik hareketlere dediğin gibi çok elverisli. Silahlı akrobatik hareketleri de rahatlıkla halledebilecek seviye de bir adam. Deathstroke denilen karaktere Wil Smith gibi bı adama gerek bile yok. Çünkü kimse deathstroke un mimikleri, yüz ifadesi, oyunculuğu için izlemiyor. Yani Will Smith in mükemmel oyunculuğu var. Scoot adkins de ise oyunculuk yok ama deathstroke yüz oyunculuğu için değil hareket ve aksiyon için uygun karakter. Yani Will Smith in seçilmesi fazla abartı. Scoot adkins le daha verimli olurdu o karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 8 Nisan 2018; 15:50:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.