merhaba arkadaşlar bilgisayara debian 3.0 kurayım dedim, cd den boot ettim debian bi yere kadar önyüklemeyi yapıyo biyerde takılıyo ne olduğunu da tam anlamadım en son şu satır yazıyo ekranda : "ide1 at 0x170-0x177, 0x376 on irq 15" bundan sonra bilgisayar kitleniyo resetten başka bi tuşa yanıt vermiyo.sorun nedendir acaba Sistemim: intel p4 3.0 prescott Asus P4P800 Se (i865) 512 DDR 400 SATA 80 GB Samsung 52x32x52 LG Asus Radeon 9550 Fly TV card Onboard ethernet + 2. ethernet kartım da var pci da takılı ama markasını bilmiyorum, 100 MBit lik Floppy takmıyorum kabloları sökük
IRQ 15' i kullanan başka bir donanım var mı? Ondan kilitleniyor olabilir.
windows xp yüklü onda bi sorun yok bütün donanımlar çalışıyo irq çakışması olsa xp de de hata olması gerekmez mi irq 15 te hangi donanım(lar) olabilir nerden öğrenebilirim...
quote:
Orjinalden alıntı: unknownrealmman
windows xp yüklü onda bi sorun yok bütün donanımlar çalışıyo irq çakışması olsa xp de de hata olması gerekmez mi irq 15 te hangi donanım(lar) olabilir nerden öğrenebilirim...
Windows XP' de sorun olması gerekmiyor. Sistem açılırken, RAM saydığı ekrandan sonra PCI Device List diye bir tablo görüntüler. Oraya bakın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme