Şimdi Ara

DEBİLKARİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cleriğimle debilkarim yapıyorum.youtube daki tüm videoları izledim.

yol üstündeki mobları kesiyorum yolu açıyorum.debilkarimi ister görünerek isterse skille(magic skil)

çekip aşağı doğru kaçıyorum.ama ne şekilde çekersem çekeyim gelir gelmez paralze vuruyor.

en aşşa 20 defa denedim.her seferinde aynı.yabancı bi videoda demişki çektikten sonra ekran sallanırsa

olmadı demektir yeniden dene diye.ekran sallanmadığındada durum aynı.hatta bazı videolarda debili geri tarafta

basamaklı bi yer var oraya çekip kesiyolar.oradada denedim gelir gelmez en fazla 3.vuruşunda paralze

vurmaya başlıyor.paralze vurmasa kesicem.bunun püf noktası nedir bilen biri yardımcı olursa çok hayır duamı alır:)

herkese iyi oyunlar...

• izlediğin videonun linkini atarsan ona bakıp sana daha cok yardimxı olurum.
    Tek başına eso denemek varken niye Debil deniyorsun.tek başina yapsan 35-40 min 60-70k ap cikiyor. ilk boss pas geş onla uğraşma.
  • http://www.youtube.com/watch?v=CFfKxekb8x4

ilk link bu.bu çekerken debil olduğu yerde duruyor.ben çektiğimde ise ilk başta peşimden hiç ayrılmıyor.

hatta öyle burnumun dibinde oluyorki kaçarken ekranda sırf onu görüyorum.bu videodaki gibi debilin alan skili dolmaya başladığında bende yerden zıplayıp

kanatlarımı açıyorum havada oluyorum yine olmuyor.çekerken adamla aynı skili kullanarak çekiyorum.ama sonuç yine paralze.

http://www.youtube.com/watch?v=5J0fQ-GiDFY

buda diğer çeşit kesmeye örnek bir video(bu 2 çeşite bir sürü örnek var ben sadece birer link verdim)

bunuda denedim sonuç aynı.

eso neden yapmıyorum.bunla ilgilide konu açmıştım konsantrasyonum az heallerken skilim yarıda kesiliyor

+ manam yetmiyor.yani eso için üstü başı biraz daha toparlamam lazım heralde

charımda;

fenris set (silahı dahil)

3 parça(ayakkabı-eldiven-pauldron) 2 cond arena zırh

arena kalkan

arena warhammer(cast speedli)

2 parça 55 lvl sarı archon primus yüzük

diğerleri sarı ve mavi karışık pve itemler var

sanırım yeterli olmuyor bu set eso için veya bende bi kabiliyetsizlik var

• siesmic wave atarken glide yapıyormusun? o paralizi glide yapmadığın için yiyorsun anladığım kadarıyla.
  • 2 video da izledim boss kazandan uzaklaşinca skillmi kullanmiyor yoksa bunların gercekten orj servermi?
    ben kesmeye gittimmi bir ton skill atar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

siesmic wave atarken glide yapıyormusun? o paralizi glide yapmadığın için yiyorsun anladığım kadarıyla.

siesmic wave dediğin debilin altında dolan skill heralde.

eğer oysa evet o skili basmaya başladımı skil tam ortaya gelince kanat açıp havada

kalıyorum yani o skili tam doldurduğunda ben havada olmuş oluyorum
  • ilginç. adamda gordugum kadarıyle concentration iyi ki hic skilleri kesilmiyor. + resist olsa sanırım videoda gozukur. buyuk ihtimalla bug türü birsey oluyor durdugu yerde olunca ki o taş yapma skili işlemiyor. normalde bizim clericlere bile tekte o skill tutuyor :S
  • Kardeş o önceden bugdu.2,5 patch geldikten sonra kesilmiyor artık.
  • nick in gerçekten esaslıymış.ekrana sığmamış bi kademe sağa kaymış

bilgi için saol bu arada
  • magic resist diz paralyzeyi resistlersin belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım heal atarken elinin yere inmesini istemiyorsan alacağın 2 item var. test edildi onaylandı. arenanın kafalığı cloth olan 109 konsantrasyon veriyor... birde omeganin kemeri omega sash oda 44 veriyor. armorlarınıda 13-18 arası konsantrasyon verenlerden seçiceksin. toplamda 209 konsantrasyon oluyor kendim test ettim bu şekilde yapılandırmış cleriğe 3-4 k vuruyorum rangerimla genede eli aşşağı inmiyor hellemeye devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.