Şimdi Ara

debriyaj bilyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
55.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: burak12398

2005 model getz aracımın baskı balata bilyesini değiştirdikten birkac gün sonra tekrar baska bir ses cıkartmaya basladı. gıcır gıcır bir ses yapıyor debriyaja cok hafif bile dokunsam bu ses kesılıyor. sizde neden olmus olabılır. sehir dısına cıktıgım icin aynı ustaya gidip baktıramadımda. ayağım debriyajın üstünde gitsem bir sorun cıkartırmı o zaman ses cıkarmıyor araç.

sizin pirizdirek rulmanının arızalı olabilir..debriyaja basmadığınızda olduğundan rulman şanzumanın içindedir..
  • tahmını ne kadar bır masraf cıkartır bu bana. baskı balata degısmeden önce debrıyaja bastıgım zaman ugultu gelıyordu. baskı balata degıstıkten sonra debrıyaja basmadıgım zaman rolantıdede viteste degısık bı cikcik ses gelıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak12398

tahmını ne kadar bır masraf cıkartır bu bana. baskı balata degısmeden önce debrıyaja bastıgım zaman ugultu gelıyordu. baskı balata degıstıkten sonra debrıyaja basmadıgım zaman rolantıdede viteste degısık bı cikcik ses gelıyor

eğer prizdirek ise şanzumanın açılması gerekiyor..çünkü rulman ana direkte..En az 200-250 tl gibi birşey çıkar gibime geliyor..şanzuman açıp indirmek nerden bakarsan 150-200 tl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

peki bana da yardımcı olur musunuz arkadaşalr..benim araba şu an hiç vitese geçmiyor..ancak araba çalışmıyorken geçiyor...sorun nedir acaba?
    merhaba aracınızdaki bu problemin nasıl çözüldüğünü hatırlıyorsanız paylaşablirbmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.