Büyük resmi çözdün reis gitti decathlon komisyonları :) İşin geyiğini geçelim, decathlon babamın oğlunun mağzası değil zaten nispeten UCUZ olduğu için tercih ediyorum geçen sene ani zamlarla baya da nefret ettiğim bir mağaza haline dönüşmüştü. Ürüne gelince ; Ürün SU GEÇİRMEZ aynı yerde ürünün DWR(Suyun akıp gitmesi) özelliğinin yanında SU GEÇİRMEZ DİKİŞLERİ olduğunu BELİRTİYOR..(Denizde, havuzda geçirebilir standart yağmurlu havada geçirmiyor :) ) 3 YILDIR GEÇİRMEDİ. KULLANICILARIN %95+'sı SU GEÇİRMEZLİK ÖZELLİĞİ HAKKINDA ŞİKAYETE SAHİP DEĞİL ! (6.000+ Yabancı 600+ Türk incelemelerine göre ki decathlon yorumların yayınlanmadığı bir site değil onlarca alışverişeme dayanarak söylüyorum. Yayınlamdığına dair şikayetler varsa tartışılır ben yayınladıklarını kendi tecrübemden varsayarak yazıyorum.) Buna gelince ; "Kumaş su tutmazlık özelliğini dış yüzeyine uygulanan bir işlem ile kazanır. Bu işlem, kıyafetin kullanım ömrü boyunca düzenli olarak yenilenmelidir " Çok ciddi bir şekilde dikkate alınacak bir şey değil. YIKAMA TALİMATLARINI düzgün şekilde uygulayın yıllarca SU GEÇİRMEZ. (Montları ayda 1 makineye atmayan normal kullanıcılar için.) Her yıkamadan sonra spray vb. yapmanıza gerek yok. Decathlon BLOGUNDA zaten en ucuzundan en pahalısına tüm SU GEÇİRMEZ ceketleri için bu öneriyi yapıyor, prosedür gibi bir şey. Bazı ürünlerde 3 yıkamada 1 spray önermiş bazılarında her yıkamada hatta BOTLARA dahi aynı yazıyı koymuş. İlk 2 yıl normal yağmurda su geçirirse İADE ET. Spray sıkmak zorunda mısın ? DEĞİLSİN. Yine decathlon blogunda (Uk versiyonda var.) YIKAMA TALİMATI ile aynı zamanda ''DWR restore'' yapılabildiğini gösteriyor. Aynı şeyi başka sitelerde de görebilirsiniz. HİÇ DENEMEDİM çünkü İHTİYAÇ OLMADI 3 YILDIR. Olursa seçenek var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 12 Şubat 2021; 6:46:53 > |
Bildirim