Şimdi Ara

DECATHLON TREKKİNG SIRT ÇANTASI - 50 L - 265TL'DEN 195TL'YE DÜŞMÜŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
7.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen sene bile 220 liraydı. Bir ara geçenlerde 195e düştü tekrar yükseldi. Şuan 195 olması gayet uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Ben bu çantayı havaalanında çok sık görüyorum, sanki kızılay pazarında dağıtmışlar gibi. Çok sık pişti olmaktan hoşlanmayanlara göre değil bence bu çanta.
    Doğrudur 10 gezginin 6 sında bundan vardır çok kaliteli bir çanta değil f/p olduğu için tercih ediliyor.
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Ok
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Bu tarz bir şey düşünüyorum 200 TL limit var.
    En olumlu yönü bedeni olması yoksa 3 haneli kişilere bu tarz çantalar komik duruyor xl alabilirim yeterince büyükse. Asics çanta da var ama daha basit geldi, bedeni de yok. Aliexpress çantaları ise yine ufaktır diye tahmin ediyorum. Saolun yorumunuz için.

• Çanta alınır lakin su geçiriyor bilginiz olsun.Bunun yanında bide çanta yağmurluğu alırsanız iyi olur yoksa yaz ayında dahi olsanız 1 yağmurda çanta göle döner.
  • Dechatlon a Bi haller oldu. Geçen sene katlanır bisiklet almıştım serinsonu 500 tl fiyata. Sonra fiyatını 2000 tl ye çıkardılar yakın zamanda 1600 tl ye düşürdüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bu tarz bir şey düşünüyorum 200 TL limit var.
    En olumlu yönü bedeni olması yoksa 3 haneli kişilere bu tarz çantalar komik duruyor xl alabilirim yeterince büyükse. Asics çanta da var ama daha basit geldi, bedeni de yok. Aliexpress çantaları ise yine ufaktır diye tahmin ediyorum. Saolun yorumunuz için.
    Asics daha kaliteli bir marka bence ama genel olarak ikisi de küçük çantalar fiyatları pahalı :(

• Tam yurtdışında sınırlı bütçeyle elinde go proyla gezen YouTuber gezgin çantası
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

2 saatlik yürüyüş koşu için bu çantalar alınır mı bilen varmı?

İçinde 1 litrelik kahve termosu, 1.5 litrelik su şişesi ve telefon taşınacak. Elde taşıması zor oluyor.

DECATHLON
    ARAZİ KOŞUSU AKSESUARLARI - ARAZİ KOŞUSU ÇANTASI 10 L
    https://www.decathlon.com.tr/arazi-kosusu-cantasi-10-l-id_8555365.html
    Hayattan ne istediğinize dikkat edin.
    200TL ye termosunuzu suyunuzu koşu boyu yanınızda taşıyacak sıcak fırsatçı arkadaş çıkabilir..

• 2017den beiridir bu çantayla 19 ülke gezdim. muğla'da kamptayken çantayla beraber denize düştüm tuzlu suya bile bana mısın demedi. gri olması avantaj tozu kiri pek göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdon -- 3 Temmuz 2020; 21:26:18 >
  • mdatalay M kullanıcısına yanıt

Bana su kalmaz hocam yoksa mantıklı söylediğiniz.
  • bu ne ya 17.50 kargo ücreti çıkıyor

kargoyu ücretsiz yapma tatktiği yok mu

Edit: 55 liralık bir şey eklesem kargoyu ücretsiz yapıp sonradan o ürünü iade etsem kargo parasını bana kilitlerler mi? trendyol o şekil yapıyorda ::))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 4 Temmuz 2020; 1:40:9 >
  • Faydalı,teşekkürler.
  • Uzun zamandır almayı düşündüğüm bir çantaydı. Kargo ücreti ödememek için bir arkadaşımla anlaşıp 2 tane istedik. Konu sahibi arkadaşıma teşekkür ederim :)
  • Kimse yazmamış eve mağazasında 30 tllik axe deodorant alışverişine çek kazan 30 tl decathlon çek veriyor, bu şekilde daha uyguna gelir. İki axe deodorant 38 tlydi.
  • typhoone T kullanıcısına yanıt
    ryanair'in politikasına göre sadece küçük el çantasını kabine alabiliyorsunuz.
  • beynimzenci kullanıcısına yanıt
    Ben de onu söyledim zaten. Bu tür sırt çantalarına uygulamada el çantası muamelesi yapıyorlar benim gördüğüm. Yoksa tabiki kabin bagaji bile parayla.
  • Gökkuşağı renkli olanı var mı acaba?
  • typhoone T kullanıcısına yanıt
    12 martta kopenhag'dan köln'e ryanair ile gittim. Bagaj hakkı almayanları bu çantalarla sokmadılar
  • aldım bakalım teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.