Şimdi Ara

Deccem ve ben yani biz :p (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bellatodayımEqg de 51lvl SM var..
  • ben bellatoyum offival :D 50lv wizz ve 50lv HC var
  • seni bugün savaşta gördüm kenboi
  • quote:

Orijinalden alıntı: destanayhan

seni bugün savaşta gördüm kenboi

Siz eqg ya devammı ediyorsunuz. Ben bırakalı kaç ay oldu 57 lvl karakter duruyor mayıs haziran ayları gelince belki bi ara uğrarım sunucuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 5 Şubat 2010; 23:39:54 >
  • bekleriz kardeş :D şu an eqg de oynuyoruz.
  • oyuna pek giremiyorum arada bi sadece savaşlar için giriyorum.
    64 levelde takıldım kaldım en zoru bu oldu.
  • Selam OminousTR beni hatırladınmı? :))

Ben Trex[TR]

Pc ye format attım ve yeniden rf yi yüklemeye üşenmiştim ama az önce yeniden yükledim allahtan account id-pass unutmamışım.Kaldığım yerden devam edecem :)

Buddy liste baktım off görünüyordun.Resimlerede baktım az önce baya ilerlemişsin darısı başıma artık
  • ben bıraktım gibi bişey ya officali fazla kişi yok yabancı arkadaşlar bırakma dedi ama char duruor hala saglam bi ekiple olympic e fln girebilirim kurup duruorlar bakalım kalıcı hangisiyse birinde başlicazz (:: officaldeki char dursun stn baya sağlam oldu archonlarıda tamamladık öle bıraktm epeydir giremiorm şehir dışındayım stn halende öle şehir dışındayım 1-2 haftaya döncem nasipse o zaman tekrar bakalım çogunluk nerdeyse türklerden oraya damlicaz vakit bol. ortam ii olsn yeter ;)
  • Evet baya az user var çok sıkıcı bir durum 2 lw daha kastım bakalım ne olcak :)
  • millet pvp lerde takilio dedigin gibi çok az kişi var ...
  • güzel bir oyuna benzıyor yaa
  • Evet arkadaşlar merge yaklaşırken konuyu hortlatalım malum 13 mayısta merge var.Oynamaya devam eden kaç kişi kaldı ?
  • Abim devam ediyor :D Merge olacağını şimdi öğrendim :D nick değiştiririz artık
  • ben bıraktm ya char yatıor öle :) türk serverini bekliorm işin açığıı
  • Benim askerlik bitti. Bu hafta İstanbul'da kalacam sonra dönüyorum oyuna. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

Benim askerlik bitti. Bu hafta İstanbul'da kalacam sonra dönüyorum oyuna. :)

Hoşgeldin.
  • Hoşgeldin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

Benim askerlik bitti. Bu hafta İstanbul'da kalacam sonra dönüyorum oyuna. :)

sevindim hoşgeldin : )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.