Şimdi Ara

dedelere girdim yanlışlıkla çarım soyulurmu acaba :SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: dede12345

evet beyler çarım soyulurmu dedelerden

Dedeler çok etkilemiş seni
  • soyuldu bile :SSS 100 tl lik itemim gitti krovazlara kalkana dokunmamış bereket adamlar
  • Bizde yedik
  • dedeler ne ben duymadım
  • yaw soyuldu kardeş yalan borcum yok alttan k2 pazar yazısı geçiriolar oraya girdim :S java felan söyledi +9 item belki ucuz bulurum dedim 120 tl ye yakın item gitti bu sitenin kurucusnun adresini felan bulma imkanım varmı
  • quote:

yaw soyuldu kardeş yalan borcum yok alttan k2 pazar yazısı geçiriolar oraya girdim :S java felan söyledi +9 item belki ucuz bulurum dedim 120 tl ye yakın item gitti bu sitenin kurucusnun adresini felan bulma imkanım varmı

Olum biz çocukken bunlar bizi kandırıordu sen bu tuzaklara nasıl düştün Gb mi alacan gb satan en yakın internet cafeyi bul ordan al en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen ortadaki dedesin heralde?
  • quote:

yaw soyuldu kardeş yalan borcum yok alttan k2 pazar yazısı geçiriolar oraya girdim :S java felan söyledi +9 item belki ucuz bulurum dedim 120 tl ye yakın item gitti bu sitenin kurucusnun adresini felan bulma imkanım varmı

Bu tür sitelerin böyle olacagı belli gidip niye adam akıllı sitelerden almıyorsun ki
  • quote:

Whois çek
  • Dedelere girdiğinde soyulma gibi bir ihtimalin yok. Milleti keklemek için gelip konu açma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

quote:

Whois çek

Adamın Adı Dede çıkarsa korkma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.