Şimdi Ara

Dedem Kız Erkek Ayrımı Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 tane çocuğu var annemle beraber 2 tane dayım var dedem tüm malı mülkü bunlara veriyor bize 10 lira bile verdiği yok

Dayımın birisi İstanbul'da oturuyor diğeri İzmir'de 2 sinede daire aldı İstanbul'da oturan dayıma dükkan açtı izmirdeki dayıma araba aldı köyde bağı tarlaları arsası falanda var hepsini dayımlara veriyor para falanda gönderiyor bunlara biz zar zor geçiniyoruz 2 kardeşiz babam işçi abim üniversite okuyor ben lise okuyorum zor geçiniyoruz borçlarımız var ev kira hiçbir yardım yapmıyor sadece bizede bir daire alsa bile yeter parası var isterse alır ama annem kız çocuğu diye önemsemiyor

Bizim yasal olarak yapabileceğimiz birşey varmı ? Dedem ölünce tüm malı mülkü dayımlara verirse alma şansımız varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muris muvazaası davası açabiliyorsun diye biliyorum
  • Meğer ne pislik adammışsın dede de belki insafa gelir.

• Dava açma hakkınız var, eğer dedenin eşi yaşıyorsa malım 4/1 onun, kalan 4/3 ü tüm kardeşler eşit olarak paylaşır. Eğer deden dayına herhangi bir mülkü yaşarken satmış gibi gösterse de karşılıksız satım işlemi gayet de iptal edilebiliyor. Avukat tutup hakkınızı arayın.

• En saçma durumlardan biridir. Malesef geri kafalılıktan kaynaklanıyor.
    Yasal olarak hakkınız var diye biliyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 16 Ekim 2017; 0:20:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Annemle beraber 2 dayım var"koptum

• ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bak demedi deme, deden elden ayaktan kesilince bu dayılarının hiç biri bakmak istemicek. Size kalacak o dede bak görürsün.
  • Hocam bunu bu formda söyleseyen 3-4. kişisin.

Ne alaka aq, nickimde Kader mi yazıyor yawwww. kadekici yazıyor, kadeRekici yazmıyor ki. Zaten bu nick de kad-ekici den geliyor.
  • hayırdır lan deyip hakkını ara kardeşim dedenle konuş
  • Kadekici10 K kullanıcısına yanıt
    ya sus
  • Ustte de bir arkadas bahsetmis. Ustune olan mali parasi ne varsa dava acarsiniz Tum malin 1/4'u esine geri kalani 3/4'u de tum kardeslere esit dagitilir.

Ayrica olmeden once tum malini dayinlarin ustune yapsa bile dava actiginda bu sekilde pay edilir. Kacis yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.