Benim de az daha başıma geliodu sabah kalktım dedemin kalbine biş olmuş zor kurtuldu adamcağız
sende üzülme
mekanı cennet olsun
başın sağolsun.mekanı cennet olur inşallah
Aradım holo yu şu an köye gidiyomuş adamın ses tonu bıle değişmiş Allah kımseye böle acılar vermesın Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
Başın saolsun arkadaşım.
Başın sağolsun
başın sağolsun allah geride kalanlara ömür versin
Başınız sağolsun ama bu kadar ağlayacak bir şey yok, bakın 102 yaşına kadarda yaşamış... Şanslı biriymiş... Allah günahlarını affetsiz, mekanı cennet olsun...
başınız sağolsun
YA BEN BU HATAYI BİDAHA YAPMAM(ölen bir adama (başka foruma yazarken)"inşallah bulunur yazmıştım) bi hafta ceza almıştım
bunları boşverip Abi, Muammer Abi Başın sağolsun(ağlıyorum çünkü benimde başıma gelebilirdi)
Allah rahmet eylesin. biliyordum zaten dün söylemiştin durumu kötü diye, başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
başınız saolsun
çok üzüldüm.başın sağolsun..
[Deleted by Admins]
ALLAH RAHMET EYLESİN
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgesi oluşuyorsa, o yerde güneş batıyor demektir. S@HTİY@N_CEZ@
quote:
Orjinalden alıntı: :::LaNeT:::
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgesi oluşuyorsa, o yerde güneş batıyor demektir. S@HTİY@N_CEZ@
ÖZÜRDİLERİM ARKADAŞLAR YANLIŞLIKLA OLDU
Başınız sagolsun Allah sabır versin
basın saolsun dostum,mekanı cennet olsun...
Başınız sağolsun... Rabbim rahmet eylesin...
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun... “Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz” Bakara suresi, 156. ayet