Şimdi Ara

Dedeme Hangi D Segmenti Aracı Almalıyız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Yalnız lagunanında maşallahı var mercedes gibiymiş zamanına göre
    Laguna bizim de çok hoşumuza gitti. Peki herhangi bir kronik problemi var mıdır?
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    rahmetli dedem geçtiğimiz mart ayında 83 yaşındayken vefat etti, 63 yaşından vefat ettiği 83 yaşına kadar mitsubishi pajero kullandı. ben bile kullanırken zorlanırdım çok büyük hangar gibi araçtı. midibüs gibiydi.

inan bana laf dinlemiyorlar. dedem ben hepinizi cebimden çıkartırım diyordu . haklıydı da sanırım zira kamyonculuktan emekliydi, 1952'de traktörle başlamış o günden bu güne... hele hele benim örnekteki gibi eski şoförse asla laf dinlemiyor, aksine hakaret kabul ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 18 Eylül 2020; 10:22:43 >
  • Avensis çok iyi tercih. Yıl olarak daha yenilerini de bulabilirsiniz. Baktığınız tüm araçlardan daha sorunsuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

rahmetli dedem geçtiğimiz mart ayında 83 yaşındayken vefat etti, 63 yaşından vefat ettiği 83 yaşına kadar mitsubishi pajero kullandı. ben bile kullanırken zorlanırdım çok büyük hangar gibi araçtı. midibüs gibiydi.

inan bana laf dinlemiyorlar. dedem ben hepinizi cebimden çıkartırım diyordu . haklıydı da sanırım zira kamyonculuktan emekliydi, 1952'de traktörle başlamış o günden bu güne... hele hele benim örnekteki gibi eski şoförse asla laf dinlemiyor, aksine hakaret kabul ediyor.
    İnanır mısınız aynı durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: crssover

Avensis çok iyi tercih. Yıl olarak daha yenilerini de bulabilirsiniz. Baktığınız tüm araçlardan daha sorunsuzdur.
    Bir avensis buldum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-42.000-km-de-hatasiz-boyasiz-hasar-kayitsiz-2.0-d-4d-dizel-842081384/detay
  • drknl35 kullanıcısına yanıt
    Hocam km 100-150 bin olsun yılı 2009-2010 olsa düşünmez misiniz? 2004 model Avensis'e 115bin tl inanılmaz fiyat. Full yetkili servis bakımlı olmadığı sürece bu km lere inanmıyorum.

Model yılı eski araçlarda dizel yerine benzinli lpgli çok daha sorunsuz ve az masraflı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crssover -- 18 Eylül 2020; 12:4:26 >
  • quote:

Hocam km 100-150 bin olsun yılı 2009-2010 olsa düşünmez misiniz? 2004 model Avensis'e 115bin tl inanılmaz fiyat. Full yetkili servis bakımlı olmadığı sürece bu km lere inanmıyorum.

Model yılı eski araçlarda dizel yerine benzinli lpgli çok daha sorunsuz ve az masraflı olacaktır.
    Lpg li ve 90.000 km üzeri araç istemiyor.
  • drknl35 kullanıcısına yanıt
    Anladım. Örneğin böyle bir şey düşünür müsünüz https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kahramanogullari-ndan-86.000-de-toyota-avensis-838236277/detay
  • quote:

Anladım. Örneğin böyle bir şey düşünür müsünüz https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kahramanogullari-ndan-86.000-de-toyota-avensis-838236277/detay
    Eğer pazarlık payı varsa düşünürmüş.
  • 2017 üstü 1.5 160 beygir Mondeo Çok yakısıklı araba
    Dedeme Hangi D Segmenti Aracı Almalıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bargest1 -- 18 Eylül 2020; 12:30:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bargest1

2017 üstü 1.5 160 beygir Mondeo Çok yakısıklı araba
    Mondeo çok güzel bir araç.Ama bütçemizi aşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drknl35

Dedem zaten fazla hız yapmayacağı için kaza yapacağını düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    ordan alınıcak en iyi araba Pejo

hee 100 km 9- 10 lt bana komaz diyosan passat
    (lpg uyu yok 7 bin tl lpg de taksan 10bin tl lpg de taksan %20 %30 tasaruf saglarsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bargest1 -- 18 Eylül 2020; 12:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liny

Bu paraları vercene sıfır egea alsanıza sorunsuz sorunsuz binsin adamcağız
    Egea ya araba diye bilmez. Millet egeaya yokluktan biniyor garibanlıktan biniyor

2007 deki passatın konforunu bile alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Baya tehlikeli bence 65 yaş üstü ehliyet alınmalı.Refleks diye bir şey yok yaşlılarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 18 Eylül 2020; 13:20:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Baya tehlikeli bence 65 yaş üstü ehliyet alınmalı.Refleks diye bir şey yok yaşlılarda.

Alıntıları Göster
    yok tabi, sanırım avrupa'da 65 yaş üzerinden alıyorlar ehliyeti. keşke bizde de olsa aynısı.
  • Skoda Octavia 2004 1.9

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Skoda Octavia 2004 1.9
    Octavialara da baktık ama aradığımız kondüsyonda bir Octavia bulamadık.
  • quote:

Dedem zaten fazla hız yapmayacağı için kaza yapacağını düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Yanlış düşünce. Geçen sene 80 yaşında adamla dayım kaza yaptı. Mobese görüntüsünü de inceledik. Tali yoldan kavşağa geliyor bekliyor bekliyor dayım da süratli geliyor, tam o gelirken intihar gibi önüne atlıyor. Baksan 20 km hıza ulaşmamıştır ama adam hastanelik oldu. Belli bir yaştan sonra hareketler genç gibi olmuyor malesef.. Bence ikna etmeye çalışın, dedeye Allah uzun ömürler versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dedeye sahip cikalim
  • quote:

Laguna bizim de çok hoşumuza gitti. Peki herhangi bir kronik problemi var mıdır?

Alıntıları Göster
    Zamanında ben de kendime almak istiyordum ama forumda okuyunca birden fazla kronik sorunu olduğunu, masraftan kurtulamayan kullanıcıların konularını okumuştum. Bir bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.