Bildirim
dedicated tavsiye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sınırsız BW diye birşey yoktur.
Hele Türkiye 'de bunun "S" harfini bile bulamazsın
www.natro.com <<= tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 2 Aralık 2006; 14:40:02 > -
sınırsız trafik= Türkiye
arkadaşım paran varsa Teklan Yoksa sistemnet yada nixcon :) -
www.rh.com.tr 1 mbit bağlantı Band sınırı koymuyorlar fakat 1 mbit bağlantı türkiye için en fazla (320 gb band) yapıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: arızalı
www.rh.com.tr 1 mbit bağlantı Band sınırı koymuyorlar fakat 1 mbit bağlantı türkiye için en fazla (320 gb band) yapıyor.
evet band sınırı hiç bi dc koymuyor bw yi geçtiğin an seni arıyorlar şukadar para diyorlar. vermezsen gereken neyse yapıyorlar. birde arkadaşın dediği gibi 1mbit 300-320 gb -
quote:
Orjinalden alıntı: arızalı
www.rh.com.tr 1 mbit bağlantı Band sınırı koymuyorlar fakat 1 mbit bağlantı türkiye için en fazla (320 gb band) yapıyor.
yalnız bu 320 GB hem download hemde upload yani full trafik. yurt dışında ise genelde 1500 - 2000 Gb trafik veriliyor ve sadece download için upload sınırı olmuyor. işte tr nin geri planda kalmasının en büyük nedenide bu trafik sorunu. buda sonuçta telekomun elinde olan bir şey. ilerde ne olur bilmiyorum ama günümüzde çok büyük siteleri çok büyük masraflar yapmadan tr de barındırmak söz konusu olmuyor..
Bilginize..
-
bu yuzden amerikada barındırmak hem ekonomik hemde daha kalitelidir tabiki imkanlar acısından. tek eksik yonu tr ye oranla birazcık yavas olması -
aşağıdaki adresi incelerseniz hosting firmalarının listesi var,
http://forum.donanimhaber.com/m_10794557/tm.htm
Saygılarımla, -
dedicated'ta önemli olan sunucuyu yönetebilmek bileşenleri falan kurmak güncellemeleri takip etmek vs.
yani işletim sistemini falan kursunlar ayar çeksinler dersen managed'a giriyor aksi hali unmanaged denilen şey herşeyi kendin yapıyorsun
firmalar da servis ve bakım ücretinden falan kazanıyorlarmış zaten sunucunun aylık ücretinin 2 katı kadar falan sanırım
ben de düşünüyorum ama önce nasıl yönetildiğini falan öğrenmem lazım ama alırsam yurtdışından çok ünlü bi firmadan falan alırım sanırım yani birçok eğitimli çalışanı olan... -
merhaba arkadaşlar banada bir server lazım şöle orta fiyatlı birşey
unix veya win fark etmez,
Şu anda kampanyada olan yerler varmı bildiğiniz, ABD merkezli olabilir
Saygılar -
ayın 10'undan sonra kampanya dedicatedlarımız olusacaktır. suan kampanya da birkaç sunucu mevcut eger isterseniz ve bize bir mail adresinizi iletebilirseniz size fiyatları ve özellikleri mail olarak yollayabilirim.
Saygılarımla -
eywAllah hocam şirket mailinize mail atıyorum
Saygılar, -
evet mobiliste katılıyorum server almakta mesele yok önemli olan yönetmek. şu anda 10 a yakın host firması windows plesk bakımını yapıyorum host işinden daha zevki. sanırım yakında firmayı sunucu ağırlık bir hale getirecez gibi.
gmail83 ün hizmet aldığı yer çok kalitelidir bizimde serverlerimiz aynı yerde ve kendiside en iyi şekilde size hizmet sunabilecek durumda, pişman olacağınızı sanmam.
Saygılarımla. -
Yurtdışı için FDC Servers,
Yurtiçi ise Dgnteknolojiyi önerebilirim. -
DEDİCATED SERVER (KİRALIK SUNUCU)
TR LOKASYON
Kiralık Sunucu
P4 3.0 GHZ HT
1024 MB 667 Mhz DDR 2 Ram
80 GB Sata-2 HDD
10 Mbit Uplink
3200 Gb Aylık Trafik
4 IP Adresi
Plesk 7.5.6 / C-Panel / Helm / (ücretsiz)
Windows Server 2003 / Centos 3
Aylık: 220 YTL
Serverlarımız DGN Datacenterde barınmaktadır. -Lokayon Türkye'dir
Arkadaşlar böyle birşey buldum. ne kadar gerçektir bu trafik? -
sanırım 10mbit'i tam olarak kullanırsan 3200gb civarı trafik ediyor.
ama Türkiye lokasyonlu bir sunucu için fiyat bana ucuz geldi. -
sistem 2 kat mantığı ile çalışmaz. örnek layered firmasının verdiği 1500 GB aylık trafik 10 mbit e karşılık gibi geliyor. 3200 GB için en azından 20 mb bir hat olması lazım. bunuda toplan bile almış olsan aylık ödemesi sadece hattın 715,98YTL net ediyor. telekomdan aldım fiyatı.
Bu arada 10 Mbit Uplink yazıyor 10 Mbit internet hızı yazmıyor. uplinkler direk ethernet çıkışıdır 10/10 100/10 vb..
Trafik konusu ise %1000000 plavra
Bilginize,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 6 Aralık 2006; 13:26:17 > -
Hay allahım
1. olarak layered 10 Mbit port çıkışına 2000 gb da trafik veriyor.
2. olarak sınırsız band diye elbet birşey olamaz ama server aldığın firma sana sınır koymuyorsa senin nekadar harcadığın onları ilgilendirmiyor.Genelde ingiltere üzerinde böyle bir işlem var,abd ise FDC var diye biliyorum.(Hemen paylas) FDC yi kullanıyordu.
3. olarak bLuEbLooD®www.hostticaret.net i öneririm alacaksan aracı olarak bakımlarını vs.. herşeyini yapıyorlar.(işten anlıyorlar özellikle linux)günün 18 saatide destekleri var neredeyse 3 kişi tarafından info@hostticaret.net.
Herkese iyi forumlar dilerim.
-
fdc sunucları hem o kadar pahalı hem de yavaş ne biçim iş yav -
fdc den host satısı için sunucu alınmaz oradan almak yerine gidin layeredtechden alın hem daha ucuz hem daha kaliteli olur sınırsız bw diye herkes fdc ye saldırıyor ama kimsede asırı bw tuketmiyor nedense tüketenler upload siteleri vs onlarda down da felan agırlık yasıyorlar baglantısı hiç iyi degil oranın bence
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X