Şimdi Ara

Deep Cool Gammaxx 400 Siparişi verildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşımın bana hediye sözü vardı bende bu ürünü bana hediye etmesini rica ettim sağolsun dün sipariş geçti. Büyük ihtimalle yarın elimde olur ve kısa bir inceleme yapmayı düşünüyorum. Bu ürünü kullananlar varsa yorumlarını yazarsa sevinirim. Bu arada eski cpu soğutucum Thermaltake Contact 21 idi . 92 mm oluşu ve 120 mm lere göre dh sesli çlışması beni bu ürüne itti. Bu arada eski cpu soğutucusunu almak isteyen pm ile ulaşabilir. İşlemcim fx6300 1.352v ile 4.20 ghz ile kullanıyorum. Bu soğutucuyla belki işlemciyi 4.3 veya 4.4 e çekmeyi planlıyorum. herkese iyi forumlar.

• var mi gelisme kuzene bu sogutucuyu aldirmak istedim ama su sogutma isterim diyor adam ugrasacaz simdi yurt disi.3570k islemcisi.hani sende goreyim ki is gorur bir seyse ugrasmayalim su sogutmayla.4.3 4.4'e cekemediysen o sogutucunun ozuru degildir islemci cikmamistir onemli olan eski sogutucuna gore isi farki var mi ayni 4.2 ghz'de.soyle iyi bisi mi cunku hava sogutma diyip gecmemek lazim bende silverstone ar01 var 100 liraya almistim simdi yok ben 2 sene once aldim ve dark bilmemne su sogutmadan iyi.anlatabildim umarim derdimi bendeki gibi is goren bir sey mi yoksa siradan bir sogutucu mu izlenimini bile yazsan yeter inceleme olmasa da olur.
  • Öncelikle hocam soğutucuyu taktım. Takarken pc ye bişey oldu açılmadı. CPu soğutucuusundan değil. Bİos pili ile alkalıydı. Herneyse işlemci soğutucusu gayet sessiz ve serin. Bİrazdan biosa girersem overclok denemelerim olacak. Tavsiyem ürünü kendi sitesinden bakıp orada 6-7 tane incelemesi mevcut size bunun yanında bir fikir verebilir.
  • hayal kirikligina ugramadiysan guzel demektir hani bazi sogutucular guzel gorunuyor ama takiyorsun isilar tatmin edici degil oyle bir sey olmamis bu durumda alinabilir bir urun.izlenimin icin tesekkurler.oc yaparsan ayrica takip edecem cunku bazi sogutucularin iyi olup olmamasi voltaji yediklerinde ortaya cikiyor benim su sogutmadan iyi dedigim silverstone belli bir voltajdan sonra yamuluyor mesela ben de 8320 kullaniyorum.
  • Biosa bir türlü giremiyorum siyah ekranda takılıyor girersem bir kaç denemem olacak. Olursa paylaşarım.
  • ram sorunun var mi o yuzden de girilmez biosa.bir de anakart uzerinde reset jumper kilikli demirler varsa para degdirdigin hard reset yapar biosa.bak kitapcigindan varsa etkili bir seydir.
  • Bios pilini çıkrıp girebildim ramleri 1600 e çektim şu an büyük ihtimalle yarın sakin kafayla oc enemeleri ypacagım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar işlemci soğutucu beklediğimden daha performanslı çıktı fanı 1200 rpm civrında iken 1.416 v ile 4.40 ghz hızında kullnmaktayım işlemciyi ve sıcaklık 52 dereceyi geçmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.