arkadaşlar bişi merak ettim deep freeze programı acaba calıştır..... msconfig......den gözükebilirmi yani burada katyıtlımı baktım göremedim sizce kayıtlı olurmu
kayıtlı değil.
amacım bu programı kapatmak parola istiyor ana makinadan ise cafe sahibi virus gelir diye kapattırmıyo nabıcam bilmiyom
Bana ulaş sana bi program vericem. Deep Freeze'i tamamen iptal ediyor
quote:
Orjinalden alıntı: steelcutman
amacım bu programı kapatmak parola istiyor ana makinadan ise cafe sahibi virus gelir diye kapattırmıyo nabıcam bilmiyom
sifreyi ogrenmek icin bir program vardi tam ismini hatirlamiyorum ancak forumda onceden verilmisti.deepfreezen id nosunu yazarak sifreyi veriyordu sanirim.ismini hatirlarsam yazarim.
quote:
Orjinalden alıntı: Administrato®
Bana ulaş sana bi program vericem. Deep Freeze'i tamamen iptal ediyor
hocam belki bu adam kötü bi niyetle bölyle bişiy istemiştir. bu programı ona vermekle kafecinin başını derde sokabilirsiniz. genede siz bilirsiniz derim.
ya cafenın tekinde deepfreeze var program yükliom , setup sonunda windows restart falan dio , yeniden başlatioz program silinio uyuz oldum......
ya cafenın tekinde deepfreeze var program yükliom , setup sonunda windows restart falan dio , yeniden başlatioz program silinio uyuz oldum......
şu deepfreez'i nasıl etkisiz hale getirebilriz ??
BAK KARDESİM EGER DEEP FREEZE PASİF HALE GETİRMEK İSTİYORSAN CAFE BİLE OLSAN GENELDE TİNASOFT PROGTAMI KULLANILIR ORDA BİLE ACIKKEN BİLE ANCA BU SEKİLDE İPTAL EDEBİLİRSİN
CTRL+SHİFT BUNLARI BASILI TUTARAK F6 BASMAN YETERLİ VE KARSINA CIKAN BÖLÜMDEKİ SİFRE İSE %90 SİFRE BÜYÜK HARFLERLE TİNASOFT DUR veya EASYCAFE İDİR DENE BANA HAK VERECEKSİN AMA SİFREYİ YAZDIKDAN SONRA İSE BİLGİSAYAR RESET ATMAN GEREKLİ Kİ pasih hale gelsin okkk...
cünkii bende bir cok denedim sifer konusunda BASARILI OLDUMM .....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme