Şimdi Ara

Deep Freeze sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben deep freeze yükledim bilgisayara.yüklerken c ve d diskinden c yi seçtim.fakat deep freeze çalışmıyor gibime geldi.şöyle anlatayım.
    deep freeze etkin değilken internet giriş sayfasına(özellikler-genelden) google.com yazmıştım.sonra deep freeze yi etkin yaptım ama bilgisayarı açıp kapatınca internet giriş sayfası yine değişiyor başka bir sayfa oluyor.eax.com
    internet explorer c ye kurulu.neden böyle bir hata yapıyor.umarım sorunumu anlatabilmişimdir.

• sizin kullandiginiz filtre programi var galiba baslangic sayfanizi eax.com yapiyor program calismaya baslayinca direk yapiyor zaten registry`den deepfreeze haliyle etkisiz kaliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

sizin kullandiginiz filtre programi var galiba baslangic sayfanizi eax.com yapiyor program calismaya baslayinca direk yapiyor zaten registry`den deepfreeze haliyle etkisiz kaliyor

anladım.teşekkür ederim.sorunu düzelttim.fakat diğer bilgisayarda deepfreeze yok.mozilla yükledim ama ondada giriş imesh oluyor.araçlardan düzeltiyorum ana sayfayı google yapıyorum ama o ısrarla yine imesh oluyor.acaba virüs bulaşmış olabilir mi?neden kaynaklanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_sitem -- 29 Nisan 2012; 12:09:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_sitem

quote:

sizin kullandiginiz filtre programi var galiba baslangic sayfanizi eax.com yapiyor program calismaya baslayinca direk yapiyor zaten registry`den deepfreeze haliyle etkisiz kaliyor

anladım.teşekkür ederim.sorunu düzelttim.fakat diğer bilgisayarda deepfreeze yok.mozilla yükledim ama ondada giriş imesh oluyor.araçlardan düzeltiyorum ana sayfayı google yapıyorum ama o ısrarla yine imesh oluyor.acaba virüs bulaşmış olabilir mi?neden kaynaklanır?

pctools internet security yi kurup bi tarattır pcyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa0009

quote:

Orijinalden alıntı: blue_sitem

quote:

pctools internet security yi kurup bi tarattır pcyi

tamam teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.