Şimdi Ara

Deep Freeze Sorunu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada açıkldaığım gibi deep freeze sorunum var. Şifresini bilmiyoruz (pederin dediğine göre ilk yüklediğinde şifre filan koymamış). Bende nasıl bu şifreyi bulacağımı sorucaktım şunları yaptım mesela

1. BIOS (saat) ayarını değiştirdim yeniden başlattım PC yi oldu fakat bu seferde chrome sertifika hatası verdi.

2. Deep Freeze şifre kırma programı olan "Anti Deep Freeze" yi kullandım = Girdi fakat Boot Thawred mi ne pasif hale getirme yani onu yaptım PC kapadım açtım yine etkin halde oldu

3. Deep Freeze ye bu sefer "Deep Unfreeze" ile giriştim sonuç yok = sebebi ( yazıdan gördüğime göre ) sadece 4,5,6 sürümleri içinmiş benim sürüm 7.

evet bunları yaptım ama sonuç nafile eğer başka bişi varsa lütfen söyleyin şu illet program yüzünden 4-5 saat de inen lol (League of Legends) silindi gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: zorrodog

Merhaba sayın Donanım Haber üyeleri,

Başlıktada açıkldaığım gibi deep freeze sorunum var. Şifresini bilmiyoruz (pederin dediğine göre ilk yüklediğinde şifre filan koymamış). Bende nasıl bu şifreyi bulacağımı sorucaktım şunları yaptım mesela

1. BIOS (saat) ayarını değiştirdim yeniden başlattım PC yi oldu fakat bu seferde chrome sertifika hatası verdi.

2. Deep Freeze şifre kırma programı olan "Anti Deep Freeze" yi kullandım = Girdi fakat Boot Thawred mi ne pasif hale getirme yani onu yaptım PC kapadım açtım yine etkin halde oldu

3. Deep Freeze ye bu sefer "Deep Unfreeze" ile giriştim sonuç yok = sebebi ( yazıdan gördüğime göre ) sadece 4,5,6 sürümleri içinmiş benim sürüm 7.

evet bunları yaptım ama sonuç nafile eğer başka bişi varsa lütfen söyleyin şu illet program yüzünden 4-5 saat de inen lol (League of Legends) silindi gitti

Saçma gelebilir ama eğer yapmadıysanız şifre kısmını boş bırakıp okeyleyin

• yapmazmıyım onuda denedim. Buda size saçma gelebilir ama olmadı :D napcamı şaşırdım artık
  • bu arada tam version şöyle: 7.72.020.4535
  • quote:

yapmazmıyım onuda denedim. Buda size saçma gelebilir ama olmadı :D napcamı şaşırdım artık

Ben bi yemek yiyim tekrar sizinle ilgilenicem :D
  • tamam hocam sorun yok :)
  • quote:

tamam hocam sorun yok :)

Kardeşim orada mısın şimdi ne yapman gerektiğini anlatacağım
  • quote:

bu arada tam version şöyle: 7.72.020.4535

BIOS tan sistemi 10 yıl falan ileri veya geri alın
    Tekrar pc açılırken debugging yani hata ayıklama modunda açın bilgisayarınızı
    Daha sonra görev yöneticisini açın
    işlemlerde deepfrezee yi göreceksiniz onu sonlandırın
    program fileste Faronics diye dosya var onu silin
    Regediti açın ve HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ yolunda Faronicsi bulun ve silin
    tekrar pc nizi başlatın :)
  • seni çok sevdim hocam :D süpersin en kısa zamanda denicem :D pc win8 bu arada sorun olurmu ya ?
  • şifreye 123456789 yada 12345678 denesene bizim oyle olmustu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgialp -- 12 Nisan 2014; 12:59:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

şifreye 123456789 yada 12345678 denesene bizim oyle olmustu :D
    Malesef Olmuyor :) yinede yorumun için teşekkürler
  • quote:

seni çok sevdim hocam :D süpersin en kısa zamanda denicem :D pc win8 bu arada sorun olurmu ya ?

win8 se bilemem hiç kullanmadım ama belki olur :D bu arada günler geçmiş hallettin mi
  • senin dediğin her bir şeyi yaptım hocam ne hallolması :( olmadı. Program her bi yerinden silindi ama çalışıoyor A:SD:ASD: yardım et :(
  • Hocam daha bakmaya gerek kalmadı. Bir bilgisayarcı olayı çözdü tabii ben yapamayınca bilgisayarcıya götürürüm. Onuda bilgisayarcı yaptı.

KONU KAPANABİLİR KATKILARINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN :)
  • S.a Kardeşim Ben LoL Delisiyim Laptopa LoLu kurdum launcher bitti ama pcde anasını sattımının df si var windows update geliyo oyundayken iptal edemiyorum sonra pc kapanıyor lol gidiyor 4 saat 4 saat artık kafayı yicem bu df den bilgisayarcı nasıl kurtuldu onuda söylermisin lütfen bu arada lolda adım Arsenium67 ekle pls el atarız Şunun çözümünü söyleyin win 7 kullanıyom alpin dediği olurmu acaba ?
  • Bu arada hocam görev yöneticisinden deepfreeze ile frzstate2k mi ne öyle bişi olcak onuda sonlandırın o zaman olur belki ben denicem şimdi hadi hayırlısı
  • birtan67 B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Allah razı olsun günlerdir şu lanet olası df den kurtulmaya çalışıyordum olmuyordu senin yorumun sayesinde 30sn de kurtuldum @birtan67
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.