Şimdi Ara

Deep Freeze veya herhangi bir Anti-virüs Windows Servislerini silebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 'conhost.exe' 'csrss.exe' 'svchost.exe' gibi servisleri bilgisayar yeniden başlatıldığında deep freeze&anti-virüs bu servisleri siler mi ? Veya dışarıdan bir windows servisi gibi görünen virüs kaptık diyelim deep freeze&anti-virüs bu virüsü siler mi ?

Şahsen deep freeze diski eski haline döndürdüğünden silmeyeceğini düşünüyorum. Fakat anti-virüsler hakkında bir düşüncem yok.

Sizinde fikirleriniz varsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 14 Ekim 2019; 17:29:1 >

• deepfreeze antivirüs programı değil sistemi eski haline getirme programı dolaysıyla eğer virüs bulaştıktan sonra kurulduysa çok bir espirisi olmaz o dosyalara gelince onlar windowsun kendi dosyaları olduğundan virüs programlarının silmemesi lazım zaten silerse daha beter bozar makineyi virüslü olanlar ismi sadece bu dosyalara benzerdir mesela scvhost gibi antivirüslerin bunları silmesi gerekir
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Fakat benim sorum şuydu : Virüsler kendini windows servisi olarak tanıtıyorsa windows bunu kendi servisleri gibi gördüğünden engellemiyor. O zaman Anti-virüsler windows servislerine dokunamaz diye düşünüyorum. Ayrıca bu bir disk virüsü değil. Deep Freeze diski sıfırlıyor fakat bu virüs windows servislerinde. Deep Freeze'in sonradan yüklenen windows servisi virüsüne dokunacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.