Deep Purple Dinleyenleriniz Vardır Sanırım En Beğendiğim Beş Eserini Yazıyorum.
Deep Purple - Smoke On The Water (canlı performans eseri halen dahi gruplar tarafından çalınıyor.) Deep Purple - April ( senfonik rock ancak bu kadar güzel olur.) Deep Purple - Hey Joe (ben bu şarkıyı biryerlerde dinlemiştim) Deep Purple - Child In Time (çok ilginç bir eser) Deep Purple - Lazy (klasiklerden birisi daha)
pek dinlemem o tarz biraz yumuşak kaçıyor ama SMOKE ON THE WATER gerçekten sağlam yaşlanınca dinlerim herhalde
eskilerden BALCK SABBATH derim istersen onların en sevdiğim 5 şarkısını yazayım
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus yaşlanınca dinlerim herhalde
niye ki ? son zamanlarda sürekli bunları dinliyom purple den
1. mistreated 2. mabye i'm leo but i ain't a lion ( ilginç bir düşünce) 3. sail away 4. never before 5. when a blind man cries
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN YAPILIR MI BU BEEEE!..
bu şarkı yazılmaz mı...
deep purple - soldier of fortune!!!!!!!
walla adamlar çok kral yauuw...
DEEP PURPLE:
1.Sail away 2.Soldier of fortune 3.Living wreck 4.No no no 5.Highway star
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus yaşlanınca dinlerim herhalde
niye ki ? son zamanlarda sürekli bunları dinliyom purple den
1. mistreated 2. mabye i'm leo but i ain't a lion ( ilginç bir düşünce) 3. sail away 4. never before 5. when a blind man cries
son zamanlarda demişim ama sürekli bunları dinliyorum galiba.
burn- you fool no one -made in japan hepsi-made in europe hepsi ritchie nn you fool daki türk ezgisi muhaha-woman frm tokyo-strange kind of woman-help-space truckin
quote:
Orjinalden alıntı: AlchollicA
burn- you fool no one -made in japan hepsi-made in europe hepsi ritchie nn you fool daki türk ezgisi muhaha-woman frm tokyo-strange kind of woman-help-space truckin
Katılıorm kardeşm sevmediim hiç bir şarkısı yok ah bir de daha erken doğsaymışz da canlı izleyebilseymişiz...
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN YAPILIR MI BU BEEEE!..
bu şarkı yazılmaz mı...
deep purple - soldier of fortune!!!!!!!
walla adamlar çok kral yauuw...
harbi yaa o şarkısını hiç yazmamışlar!...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme