Şimdi Ara

DEEPCOOL CC560 LED 750W 80+ Bronze Tempered Glass Kasa [2.040 TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
2.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İçinden çıkar güç kaynağının modeli nedir acaba? Alıp bakanlar söyleyebilir mi?

• psu 650 watt mı? 750 watt mı? bu konuda spekülasyon var.

alıp kullananlar psu nun markası modeli hakkında bilgi verebilir mi? teşekkürler.

sinerjide satılan aynı kodlu ürün 650 watt:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt-46 -- 3 Haziran 2023; 9:40:18 >

• 650w modeliyse iptal ederim maksadıyla firmayı aramıştım 30-35dk ilk sıradasınız diye diye beklerken kargosu geldi:) Kutu üstünde 750w yazıyor. İlgililere duyurulur.

EDİT: Güç kaynağının modeli PF750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintai -- 3 Haziran 2023; 12:16:11 >
  • Daha fazla araştırma yapmam lazımdı biraz da suç bende, konumu monitör arkası kapalı tarafa bakar şeklinde kasa.

12vhpwr kablosunu bükmeden yan paneli takamıyorsunuz, o yüzden açık kaldı şimdilik, açık taraf duvara bakıyor.

Bendeki 650 xpg core reactor den geçim dedim bronz sandım normal 80 plus mış, goldla arada yüzde 6 7 fark ve güvenlik kaygısı var o yüzden içindekini çıkardım.

Fan ışık sorunları varmış, bir fan case2, 3 fan case1 bağlayınca sorun olmadı, ama kasada akustik sorun var gibi fanlar açıkken rahatsız ediyor beni en düşükte biostan yüzde 30 min ayarlı, yan kapak açık diye mi bilmiyorum, önceki kasada ekran kartı yada cpu nun fanını bu kadar canlı duyduğumu hatırlamıyorum o da açık kasaydı arka kapak kalınlığı biraz daha az sanırım bunda. fanları cpu 70 dereceye kadar durmaya ayarladım. Kasayı masa altına koymak çözüm olabilir bakacağız.

Seagate hdd yi taktım titreşim ve cızırtı yüzünden disable ettim, kasa sac kalite bu hdd nin sesini tutmaya yetmiyor yine yada alttan sesi veriyor. nasıl bir hdd ise ancak dikey durursa sesi azalıyor önceki kasaya mod yapmıştım dik duruyordu, bu vesile ile hdd yi komple hayatımdan çıkarmak durumunda kalıcam sanırım ek + ssd masrafı, masa altına koyarak bunu da çözmeyi deneyeceğiz ama kasa arkada elimi attığımda tüm arka portlara erişmek güzel oluyordu... Masa altı işkence.

Diğer durum usb3 bağlantısı dikey genelde olduğu gibi, benim 4080 onu taktırmıyor, kasanın suçu değil belki ama bilginiz olsun, anakart da da ikinci pce 16 + ssd yuvası olmasına rağmen. Usb3 de devre dışı.

Sac kalitesi önceki kasamla fark yok eksiği var diyebiliriz.

Cpu 70 dereceye kadar fanlar durmaya ayarlı olduğu için şuan baya sessiz. Oyun vs varken de kulaklık ses vs olduğu için önemli değil, ayrıca son hızda çok aşırı bir ses de yok zaten cpu ekran kartı onları bastırıyor. Ama browserda gezerken gereksiz bir uğultusu olduğu için kapalı kalsın.

Diğer kozmetik eleştirilere girmeyeceğim, kabloydu kontrolcüydü vs kasa zaten yanda promosyon gibi olunca pek önemli değil.

• hocam bu kasanın güç kaynağı alanlara 750 mi geldi ayrıca güç kaynağı kalitesi ve kasa termal durumu nedir ?

• crashris kullanıcısına yanıt

Mağazaya sorduğumda şu ürünün geldiğini söylediler:

https://pckolik.com/urun/deepcool-pf750-750w-80-guc-kaynagi/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.