Şimdi Ara

Deepfreeze alternatifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde elden ele gezen eski bir laptop var, bugün format attım. Antivirüs programı kurduğum zaman yavaşlama hissedilir derecede oluyor haliyle antivirüs kurmak istemiyorum. Deepfreeze benzeri, Windows 10’da çalışan mümkünse ücretsiz bir yazılım var mı? Şifre vs. koymaya gerek yok açılıp kapanınca eski haline döndürse yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deepfreeze niye olmuyor? toolwiz time freeze var

• antivirüs kasıyıyorsa deepfreze hayli hayli kasar acronis vb programlarla temiz kurulum yaptıktan sonra imaj alın sistem zarar görmeeye başlayınca ımaj atarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: armagan_60

antivirüs kasıyıyorsa deepfreze hayli hayli kasar acronis vb programlarla temiz kurulum yaptıktan sonra imaj alın sistem zarar görmeeye başlayınca ımaj atarsınız

Deepfreeze ücretli ve karmaşık diye basit bir alternatifi var mı diye arayıştayım hocam. Deepfreeze kasar mı sizce? İşlemciyi vs. çok kullanmaz diye düşünmüştüm.

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt

bence kullanıp görmekte fayda var be yıllar önce kullanıyordum fakat ozaman çok sayıda pc ve kullanıcı vardı virüs derdinden bıktığım için kurmuştum fakat hdd ve rama fazla yük biniyor biraz kasıyordu özellikle hdd ise biraz daha yavaşlar ama kullanım alanına göre değişir deneyin ve görün

• quote:

Orijinalden alıntı: armagan_60

bence kullanıp görmekte fayda var be yıllar önce kullanıyordum fakat ozaman çok sayıda pc ve kullanıcı vardı virüs derdinden bıktığım için kurmuştum fakat hdd ve rama fazla yük biniyor biraz kasıyordu özellikle hdd ise biraz daha yavaşlar ama kullanım alanına göre değişir deneyin ve görün

SSD var hocam kurdum deepfreeze sorunsuz çalışıyor. Antivirüs kullanmasam, deepfreeze rağmen pratikte bulaşabilen bir virüs duydunuz mu hiç? Pek sanmam mantıken ama yine de bir danışayım dedim.

• Bilmiyorum ama d diskine bulaşır orada kalır harici diske falan bulaşma yapar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.