Bildirim
DEEPFREEZE DE SİLİNEN DOSYALAR GERİ GELİR Mİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Deepfreze o anki işletim sistemi oturumunu koruduğundan dolayı kaydetmiş olduğun belgeleri deepfreeze den korumasından arındırılmış bir bölge dışındaki hiç bir dosyayı korumaz. Ondan dolayıda belgelerini geri getiremezsin. -
teşekkür ederim hocam geçici bir süre için masaüstüne kaydetmiştim bilgisayarda kendi bilgisayarım değil o yüzden şüphelendim harddiskte falan saklanmaz değil mi cosmodream hocam içim rahat olsun o yüzden soruyorum kimse geri getireme değilmi teşekkürler -
HOCAM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİ İNTERNET CAFE OLDUĞU İÇİN BİRİLERİ BİLGİLERİ ULAŞIRSA DİYE KORKTUM KESİNLİKLE HARDDİSKDE FALAN SAKLANMAZ DEĞİL Mİ HOCAM İÇİM RAHAT ETSİN -
quote:
Orijinalden alıntı: miraclehome
HOCAM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİ İNTERNET CAFE OLDUĞU İÇİN BİRİLERİ BİLGİLERİ ULAŞIRSA DİYE KORKTUM KESİNLİKLE HARDDİSKDE FALAN SAKLANMAZ DEĞİL Mİ HOCAM İÇİM RAHAT ETSİN
Korkmana gerek yok internet cafelerin teknik servis hizmetlerini çok yapdığımdan dolayı emin olabilirsin. Saklanmıyor. -
hani bu recover my files gibi programlar yardımı ile geri getirilir mi diye şüphelendim hocam deep freeze de silinenler harddiske gönderiliriyor mu cevabınız için teşekkürler hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraclehome -- 18 Ekim 2010; 22:39:20 > -
HOCAM MESAJIMA CEVAP YAZARMISINZ ACABA MERAK EDİYORUM -
hani bu recover my files gibi programlar yardımı ile geri getirilir mi diye şüphelendim hocam deep freeze de silinenler harddiske gönderiliriyor mu cevabınız için teşekkürler hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X