Şimdi Ara

Deezer den 3 aylık premium+ üyeliği bedava (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
5
Favori
9.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Geçen 14 şubat ta da bir kampanya olmuş 1tl ye 3 ay almıştık. Bitme tarihinden 3 gün önceden en geç iptal etmiştim sitesinden. Kodu kullandım ben bu arada haber veren arkadaştan Allah razı olsun...
    Edit:paypal para çekmemiş.

calendar'a hatırlatıcı koyayım o zaman

hatırlatıcı koymanıza gerek yok aldıktan hemen sonra iptal edebiliyorsunuz ayarlar> üyeliğim altında üyeliğimi iptal et diye bişey var ona tıklıyorsunuz birkaç şey istiyor tamam diyorsunuz sonra üyeliğiniz atıyorum 3 ay sonraki bir tarih 1.12.2014 tarihinde bitecektir diye sonra tamam diyorsunuz iptal ediyor ama 3 ay sonraki tarihe kadar kullanabiliyorsunuz hep oyle yapıyorum ben telefon operatorlerindeki paket alma mantığı gibi yani

bu da güzelmis, iptal ediyorum o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler.
  • kaptım 3 aylık Premium teşekkürler.üyeliğimi hemen sonlandırdım tabiki ve otomatik yenileme devre dışı kaldı 3 ay Premium kullanmaya devam :)
  • PayPal ile kayıt olanlar için ödeme iptalini şöyle yapıyorsunuz, yukarıdaki arkadaş yanlış anlatmış.

Hesabım > Kullanıcı Profili (Yazısına Tıkla) > Param (Solda) > Önceden Onaylı Ödemelerim ( Güncelle) > Deezer (Yazısına Tıkla) > Durum ( Kısmından İptal Et)

EDİT : Bu anlattıklarımı PayPal hesabınızda yapıyorsunuz. Zaten daha sonra Deezer hesabınıza girdiginizde otomatik ödemenin iptal edildiğine dair bilgi veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 5 Eylül 2014; 2:37:56 >
  • 14 Şubat'ta da aynı kampanya vardı ama o kod sayesinde bu sefer beleşe geldi galiba. Kredi kartı yazan kısmın yanında herhangi bir ücret yazmıyor.
  • vtakip
  • arkadaşlar hesabım nerede ben bulamıyorum?
  • Teşekkür ederim. Kullandım fakat bende "Hesabım" bölümünü bulamadım.
  • ilk konu güncellendi arkadaşlar. bilgilendirme için tşk ler.

• kullanmak için hesabımı açmak gerekmiyormuş ilk mesajı iyi okuyamamışım. teşekkürler paylaşan arkadaşa harika oldu bu
  • Forumu yeni açmıştım görür görmez yabıştırdım hemen, sağolasın
  • free_agent kullanıcısına yanıt
    hocam kaliteliyse bi cevap yazarsın bende spotify kullanıyorum
  • Septams kullanıcısına yanıt
    PC için spotify gibi bir uygulaması yok, tarayıcı üzerinden kullanılıyor.Ancak mobil uygulaması var ve onun da spotify gibi çevrimdışı çalışma özelliği var.Ben spotify kadar beğenmedim ancak bu kötü olduğu manasına gelmesin. deezer da gayet başarılı.Hele 3 aylık bedava paketi kaçırmayın bence.
  • bu iptal edilen yeri bulamadım. paypalla üye oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanYavuz91

Keşke müzik arşivi biraz daha geniş olsa şu Deezer'ın

Daha ne istiyorsunuz hocam? :)))
  • Jonathanlivinston kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, çok sağol
  • İşinize yaradıysa ne mutlu bana hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen yardım ;
    üye girişi yaptım kredi kartı bilgilerini girdim daha sonra tebrikler 3 aylık Premium kazandınız yazdı. Programı açtım ancak Premium üyeliğimin tanımlanmamış olduğunu gördüm. yarım saat bekledim ve halen Premium yok ortada. Kredi kartı hareketlerine bakınca 2.04 TL tahsil ettiğini gördüm. Acaba Üyelik geçmi aktif oluyor yoksa sorun mu oluştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lowermad

Lütfen yardım ;
    üye girişi yaptım kredi kartı bilgilerini girdim daha sonra tebrikler 3 aylık Premium kazandınız yazdı. Programı açtım ancak Premium üyeliğimin tanımlanmamış olduğunu gördüm. yarım saat bekledim ve halen Premium yok ortada. Kredi kartı hareketlerine bakınca 2.04 TL tahsil ettiğini gördüm. Acaba Üyelik geçmi aktif oluyor yoksa sorun mu oluştu.

Kardeş normalde anında premium oluyor. Hatta PayPal ile kayıt olunca 2 TL bile ödemeden anında kayıt oluyor. Sanırım senin farklı bir sorun var. Deezer iletişimden sorununu ilet çok kısa sürede sonuç alırsın. Ad soyad belirt ve 2,04 TL tahsilatın kartından yapıldığını belirt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

Orijinalden alıntı: lowermad

Lütfen yardım ;

Kardeş normalde anında premium oluyor. Hatta PayPal ile kayıt olunca 2 TL bile ödemeden anında kayıt oluyor. Sanırım senin farklı bir sorun var. Deezer iletişimden sorununu ilet çok kısa sürede sonuç alırsın. Ad soyad belirt ve 2,04 TL tahsilatın kartından yapıldığını belirt.

Arkadaşım bilgilendirme için teşekkür ederim. Sorunu çözdüm Premium üyelik alırken google hesabıma ait olan hesaptan almışım. Ancak ben aktif olarak deezer uygulamasında kendi oluşturduğum Profili kullanıyordum. Yani üyeliği yanlış profile almışım. Şimdi işin yoksa bu üyelik üzerinden OFF line Mod için albümler Oluştur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.