Şimdi Ara

Defansif futbol sevenler birliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manu taraftarları ister istemez bu topicte....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbolu sevdiğim ve daha önceden oynadığım için takip ediyorum.

Şimdi ben Beşiktaş'ı tutuyorsam ve bütün maçlarını izliyorsam iyi futbol beklerim. Kazanmak benim için değil, takım içindir.

Eğer Beşiktaş'ta futbol oynuyorsam iyi futbol değil kazanmayı seçerim.

Bana Beşiktaş kazanınca ödül vermiyorlar ama takımım iyi oynayınca,transferleri iyi olunca mutlu oluyorum. Yoksa 1 sene kötü futbol oynayıpta şampiyon olan takım ne olursa olsun hep eleştirilir bakın son sezonda Hamza Hamzaoğlu örneği gibi adamlar 3 kupa aldılar ama hep beddua yiyorlardı.
  • Yaz hocam defansi iyi yapan takim görünce kendimden geçerim ve hep defansif takimin kazanmasini isterim.

• Futbolun katilleri

• Üye olanlar ManU Chelsea ve Inter taraftarı.

Oynanan futbol = Birlik uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerome McElroy

Üye olanlar ManU Chelsea ve Inter taraftarı.

Oynanan futbol = Birlik uyumu

ManU ile Chelsea defansif oynamıyor ki, bu iki takım futbol oynamıyor. Eskiden defansif futbolu çok iyi oynayan takımlardı bunlar, hele Chelsea zaten defansif futbolun kralıydı. O günlerine geri kavuşacaklar inşallah.
  • morinhonun torunu yapalım hocam onu yada lı güzel olmamış teşekkürler ben yazmazsınız sanmıştım
  • Ekle hocam

• Forza Catenaccio ekle beni de.
    3-5-2 def bayılırım.

• bende severim, hücumuda severim

Denge önemli
  • O zaman sizi az öteye alalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle hocam yanına da Sir Aykut Kocaman fedaisi yaz
    Ciddi manada savunma zeka işidir,strateji işidir.O kadar kolay bir şey değildir
    Hücum maç kazandırır savunma kupa kazandırır
  • En iyi defans ofanstır.
  • yazın beni de.
    hayatım boyunca izlediğim maçların en zevklisi belki de barcelona-inter yarı final maçıydı. mourinho'lu inter savunma yaparak dönemin açık ara en iyi takımını kendi evinde elemeyi başarmıştı.
    defansif futbol doğru uygulanırsa izlemesi de keyifli oluyor. ancak bunu pek çok takım başaramıyor ve yeniliyor. hal böyle olunca taraftar da defansif futbol izlemek istemiyor.
  • defansif futbol günümüzde kadro kalitesi düşük takımların uygulayamadığı bir sistem haline geldi. uygulanabilirse üzerine yok ekle..
  • ekle hocam

defans futbolun gerçeğidir

unutmayın maçı kazanmak için rakibinizden bir gol fazla atmanız lazım

• Suraya bak,pereira'yı savunma oynatıyor diye elestirenlerin yarısı "yaz beni hocam,defansif futbol candır" demis

Anladım arkadas,sizin derdiniz savunma futbolu falan degil,pereira gibi avrupai hoca gitsin yerine vasıfsız bíri getirilsin,suursuzca hücum yapalım

Sene sonu sampiyonluk kactıgında da "bosver kupa'yı,ne güzel hücum futbolu oynadık ama,iste büyük takım futbolu bu" der durursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ne ofans ne defans. En iyi sistem real madrid in sistemi gibi kontra-atak futboludur

• Defansif futbol hayranlığı değil de benim dusuncem takım sporlarının hemen hemen hepsinde kuvvetli oyun ve sonuçlar sağlam defansif anlayışlarla geliyor... Atletico Madridin şampiyonluğu olsun , Chelsea mesela ..keza basketbolda da durum böyle ..iyi savunma yapıp mücadele eden maçı kazanıyor ..bizim Fenerbahçe basketbol takımı mesela ..winner olmak bana kalırsa iyi savunmadan geçiyor

• iyi defans size puan kazandirir ama iyi hücum bunu yapamaz el mahkum yine savunma yapacaksın istersen 5 gol at 6 tane yiyorsan bir numarası yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.