Şimdi Ara

Defender of the Lord-Scorpion Kalkan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşllar bana bunlar la ilgili açıklama yapabilecek var mı? Bide Bitane daha var bunlara benzer onun adı ne?cwp yazarsanız sewinirim

• nasıl bir acıklama bekliyorsun söylede bizde ona göre bir acıklama yapalım
  • ya ss leri yararları hangisini alsam yararlı olur diye ben asasım:D
  • Benzeyenin Adı CS Chtin ShieLD oLabiLir.Defender Dfns ' a YöneLik SS İse Resistans ve BonusLara.
  • hicbiri yararlı olmaz asas icin
  • Sana Bence CS Yarar.
  • Dol:Diğerlerine göre daha fazla defans verir ve en önemli özelliği bonusları arasında Dagger Defence olmasıdır.
    SS:Daha az defans verir bonusları Resistancea yöneliktir
    CS(Chitin Shield):Dol'den daha fazla defans verip vermediğini bilmyorum fakat def. bakımından veriyo bilmiyorum ama bonus olarak Dagger dışında bütün silah çeşitlerine 50 defence veriyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim işime yarıcak herkese mutlu yıllar ii bayramlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pika_cem

ya ss leri yararları hangisini alsam yararlı olur diye ben asasım:D

Asasın kalkan kullanabilceği zamanlar kaçış zamanlarıdır.O yüzden en çok CS işine yarar.Zaten Dol kullanamassın diye biliyorum SSinde hiçbir yararı olmaz kaçarkenKişisel fikrim asasa CS almak gbi bir fikrn varsa önceden bütün itemlerin tam olmalı.Asasa kalkan sadece lükstür.Senin bütün armorların,takıların ve silahların tamsa alabilirsin ama 40yılda bir kullanırsın

• cs kalkan şu anda 250 - 300 gb arasında satılıyor çok pahalı ve de artık dropu da yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

cs kalkan şu anda 250 - 300 gb arasında satılıyor çok pahalı ve de artık dropu da yok.

Oha gerçekten o kadar ediyo mu be?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mobbuduk

nasıl bir acıklama bekliyorsun söylede bizde ona göre bir acıklama yapalım

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

cs kalkan şu anda 250 - 300 gb arasında satılıyor çok pahalı ve de artık dropu da yok.

Abartıyor 40-50 Gb yede bulursun pathosda satılıyordu en son 30 Gb idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 31 Aralık 2006; 23:06:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

quote:

Bende şaşırdım dropu falan kalktı sandım bi an

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

quote:

Bende şaşırdım dropu falan kalktı sandım bi an

• Cs nın drobu kalkdı ve kalkmadı dıe 2 soylentı war.Kalkmadı dıyenler ısılıon dan cıkıo dıolar ama herhangı bı ss ıle desteklendıgını gormedım.Goren varsa ss koysun bı gorelım net bı bılgımız olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

Cs nın drobu kalkdı ve kalkmadı dıe 2 soylentı war.Kalkmadı dıyenler ısılıon dan cıkıo dıolar ama herhangı bı ss ıle desteklendıgını gormedım.Goren varsa ss koysun bı gorelım net bı bılgımız olsun...

Dropunun kalktığını sanmıyorum.Gerçi emin de değilim uzun zamandır çıkmıyo karşıma Lesath
  • quote:

quote:

beramusda bugun arkadaş 250 gb fiyatına sattı. abartma falan değil bu. pathosa benzemez beramus ... bende cs vardı +7 gerçek paraya satıldı. cs nin dropu yok piysada satılanların çoğu dupelenmiştir. bendeki kalkan 2 yıl kaldı bende. k2 de webde üzerimde kayıtlı olarak da yazılıyordu. yani serverde kimde gerçeği var kimde yok bellidir. zaten de gerçek olmayan silinir. artık cs hiç bir yerden çıkmıyor. el değiştiriyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aytuğ::: -- 1 Ocak 2007; 2:11:43 >
  • quote:

Kardeş sana en çok cs yarar LancerJack'i biliyosundur videosunu izledim kaçarken bi elinde shardı diğerinde cs'si

• quote:

Orjinalden alıntı: geyik95_

quote:

Kardeş sana en çok cs yarar LancerJack'i biliyosundur videosunu izledim kaçarken bi elinde shardı diğerinde cs'si

Kardeş LancerJack ın o kadar ii itemi yok sallama başka videoyla karıştırıyosun onun Dual 8 Cleaverı war ve de Csside yok senin o kaçtığında elinde 8 cleaver diğer elinde asasların kullanabileceği kalkan wardı +3 yapıp reduce basiolar adını hatırlayamadımo wardı işte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.