benim bir warior um var attack ve defense 1. attack defense nin bazı skillerini yerleştiremiyorum yardım ederseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: ray_umut
benim bir warior um var attack ve defense 1. attack defense nin bazı skillerini yerleştiremiyorum yardım ederseniz sevinirim
Warriorların defence skıllındekı skıllerın cogu passive yani pasif durumdadır.Kullanılan bir skill değildirler.Kalkan kullanırsan (Plate shield,scorpion shield vs.)aktif olur,soyledıgı ozellıklerı sana ekler.
EWET SKILL 28 OLANA KADAR BASAMAZSIN SKILLERI YANI ATAK WARRIORSAN VE KALANLARI DEFANS VERIOOSAN LVL 46 MESELA BENIM 48 OLUNCA BASMALI ACILACAK ANLADIN 48 ATACK VARRIORDA ACILIR BASMALI 46 YA KADAR ACILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: warrior_1679
EWET SKILL 28 OLANA KADAR BASAMAZSIN SKILLERI YANI ATAK WARRIORSAN VE KALANLARI DEFANS VERIOOSAN LVL 46 MESELA BENIM 48 OLUNCA BASMALI ACILACAK ANLADIN 48 ATACK VARRIORDA ACILIR BASMALI 46 YA KADAR ACILMAZ
o başka bişi kastediyo sanırım
Arkadaşım o kalkan kullandığım zman aktif olur yani basamassın ama o sna söeldiği özelliği ekler
sağolun
yaw kalkan kullanınca aktuıf olmasbılmıonuz cvplamayın zaten ajtıftır onlar yanı skıl acıldıgında sana ek defans gelır ama kalkan kullanırsan gelen ek defans artar mesela skıl yokken 100 defansın var skıl acılınca 120 olur kalkan takınca 150 anladınmı