Şimdi Ara

Defiance Online [DH Topluluğu] Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
11.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

eywallah indirmiyorum o zaman riftle aynı sisteme sahipmiş riftin pvpsi leşti bununda leştir

Pvp'sini bilmem ama TPS olduğu için farklı bir deneyim sunuyor.Ve araçlar falan var atv gibi.
  • adf "classın bir olayı yok o yüzden kötüdür". Şaka mı? yapıldı anlaması zor. Fakat şaka değilse üzgünüm ama yanılıyorsun. Rift in pvp sindeki problem oyun motoruyla alaklı. Biraz araştırıp totodan sallamasak iyi olur.
    Oyun hakkında tutarlı yorum istiyorsanız en azından steam forumlarına göz atın. Kendi forumları taraflı olabilir ama steam forumlarında düzgün yorumlar okuyabilirsiniz.

Öylesine bir baktım ve olumsuz gördüğüm birşeyi aktarayım.
    Oyunda t4 kutuları varmış, 65 tane birşey istiyormuş. Ama f2p lerin limiti 50 imiş. Onu alamıyormuşsun o kutudan. O kutuda da birşey çıkıyormuş.
    Fakat bir alt kutusunu alıp daha düşük şans ile çıkartabiliyormuşsunuz. 1-2 dakikalık bakmaya gözüme çarpan tek olumsuz şey bu oldu.

kişisel olarak sınıfların farkı olmaması çok hoş. Ne demek yani ben aylarca kastığım karakter ile sniper kullanamayacak mıyım? oynadığımız karakter zeka özürlümü. Aylarca o kadar silahta yetenekte ustalaştık, şimdi aptal bir tetiği çekemeyecek mi? yada yeteneklerini geliştirdiğim halde nefes tutamayacak kadar aptal mı... neyse.. kişisel zevk bu. Böyle olması iyi bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 12 Haziran 2014; 23:03:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

adf "classın bir olayı yok o yüzden kötüdür". Şaka mı? yapıldı anlaması zor. Fakat şaka değilse üzgünüm ama yanılıyorsun. Rift in pvp sindeki problem oyun motoruyla alaklı. Biraz araştırıp totodan sallamasak iyi olur.
    Oyun hakkında tutarlı yorum istiyorsanız en azından steam forumlarına göz atın. Kendi forumları taraflı olabilir ama steam forumlarında düzgün yorumlar okuyabilirsiniz.

Öylesine bir baktım ve olumsuz gördüğüm birşeyi aktarayım.
    Oyunda t4 kutuları varmış, 65 tane birşey istiyormuş. Ama f2p lerin limiti 50 imiş. Onu alamıyormuşsun o kutudan. O kutuda da birşey çıkıyormuş.
    Fakat bir alt kutusunu alıp daha düşük şans ile çıkartabiliyormuşsunuz. 1-2 dakikalık bakmaya gözüme çarpan tek olumsuz şey bu oldu.

kişisel olarak sınıfların farkı olmaması çok hoş. Ne demek yani ben aylarca kastığım karakter ile sniper kullanamayacak mıyım? oynadığımız karakter zeka özürlümü. Aylarca o kadar silahta yetenekte ustalaştık, şimdi aptal bir tetiği çekemeyecek mi? yada yeteneklerini geliştirdiğim halde nefes tutamayacak kadar aptal mı... neyse.. kişisel zevk bu. Böyle olması iyi bana göre.

herhangi bi yerimden salladığım yok sadece beni bir yere ışınlayıp 3-2-1 start tarzında başlayan pvpleri sevmem. Open world pvp olayı mevcut değil bu oyunda trion'un diğer oyunları gibi pvp olayı battlegroundlarda oluyormuş bu pvpyi online oyunun içinden bir parça olarak kabul eden bir çok oyuncu için kocaman bir eksi diğer yönleri nasıldır bilemem ama bu pvp sisteminden sonra pekte önemli değil

• open world pvp sevdiğini açık açık yazmalısın ozaman.
    rift ve defiance zaten pve oyunudur. Bu oyunlardan ciddi bir pvp sistemi beklemek başlı başına hata. Elma alıpta tadı armuta benzemiyor diye şikayetçi olamazsın:P. Open world pvp ye sahip oyunlaın listesini mmorpg veya youtube gibi yerlerde aratarak bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

Bende merak ediyordum neden 50'den fazla alamıyoruz diye. F2p olmamdanmış. :) Bilgi için teşekkürler... Oyun ücretsiz olunca hafta sonu baya bir oynama fırsatım oldu. Geçen sayfalarda bir arkadaşın dediği gibi oyun "Borderland"ın online versiyonu gibi. Açıkcası sürükleyici zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ama bir yerden sonra bazı yol üzeri görevler kendini çok sık tekrarlıyor tek iyi tarafı bu yol üzeri görevlerinin isteğe bağlı olması. Örneğin yoldan geçerken yol üzerinde esir alınmış askerleri kurtarma görevi çıkıyor düşmanları yok edip adamları kurtarıyor ve puanları topluyoruz. Ama bazen oyun bu durumu abartıp daha oradan ayrılmadan aynı görevi tekrarlıyor. Birde oyunla ilgili Türkçe bir kaynak bulamadım. Ne ne işe yarar çözmek zaman alıyor. Bazı silahları neden alamıyoruz? Ya da "sinerji" olayı nedir? Birileri yardımcı olursa sevinirim. Birde oyunu ilk kurarken yanlışlıkla "North America" serverina girmişim. Server değiştirdiğimde karakterim de gidiyor. Karakterimi Avrupa serverina taşımamın bir yolu var mı? En az 10-12 saat oynamışlığım var şimdi sıfırdan karakter oluşturmak zaman kaybı olur açıkçası...

• key kodes benim en fazla 50 oluyor onun sayısını nasıl artıracağız *
  • Sh@D0W kullanıcısına yanıt
    BEN VİDEODA GÖRDÜM ADAM 75 TANE ALABİLİYORDU ADAMIN EGO SU FAZLA DEĞİLDİ 400 GİBİYDİ ONU AÇMANIN BİR YOLU VAR AMA NASIL ?
  • gam3lov3r kullanıcısına yanıt
    Yukarıda arkadaş oyunu free oynayanların limitinin 50 olduğundan bahsetmiş. Malum oyun daha 1 aydır free. Daha önce ücretliydi. Ücretli alanların limitleri farklı olabilir. Yada ücretli bir paket felan almak gerebilir kotayı yükseltmek için.
  • Oyunun paketleri var. Onları alarak o limiti kaldırıyorlar (yada yükseltiyorlar)

ek: Oynayan varsa 15 günlük patron pass kodu (kazanılan şeylerde %25 kadar bonus veriyor sanırım)

şu ikisinide deneyin:
    Paradise
    Para-dise-
  • Hala oynayan çok mu ?
    Bende geliyorum topluluk var mı kurdunuz mu
  • Ben ücretsiz olduktan sonra oynamaya başladım. Aslında çok çok zevkli bir oyun sayılmaz ama bir başlayınca acayip bir bağımlılık yapıyor insanda. :D Yukarıda da dediğim gibi ben yanlışlıkla "North America" server'ina girmişim. Çıkamıyorum. Siz oyuna başlarken "play" yazan yerde "play"e basmadan ekranın sağ üst köşesinde server seçimi var(mış) oradan "europa" seçeneğini seçin. Pingi daha düşük olacaktır.
  • aldığın paketler sadece geçici süreliğine mi artırıyor
  • Dlc lerin içerğini tam göremedim. Eğer sevdiyseniz ve dlc paket alacaksanız orada 5li bir paket var. "Season Pass" diye geçiyor (%20 daha uygun oluyor).

Amaç sadece key arttırmaksa starter pack lerin içerisinde key limiti arttıran şeyler var.

Şu linkte sayfanın en altında:http://www.trionworlds.com/defiance/en/store/

19$ lık paketde +25 varmış mesela. Fakat content için dlc de önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 10 Temmuz 2014; 22:30:10 >
  • Oyunu Kuzey Amerika serverinda oynayan var mı?
  • Oynayan var mı beyler ben başladım ama öğrenmem gereken çok şey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzuman

Oynayan var mı beyler ben başladım ama öğrenmem gereken çok şey var

north america serverdaysan ben oynuyorum
  • amerika da oynamaın amacı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

quote:

Doğal olarak amerika sunucusunda oynamıyorum ama oyun hakkında soracaklarım var tabiki onları konuşuruz.
  • valla 2 kişi başladık oyuna güzel gidiyordu en son bir görev geldi bayağı kalabalık bir yeri temizlettirdi rahat 1,5 saat sürdü o üstüne bişiyi koru dedi koruyoruz öyle kalabalık geliyorlarki değil 2 10 kişi olsak anca yeterdik gibi geliyor o görevide 2 saatde bitirdik anca bir dahada girmedik, sıkıntı bizdemi oyundamı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

quote:

Doğal olarak amerika sunucusunda oynamıyorum ama oyun hakkında soracaklarım var tabiki onları konuşuruz.

buyur sor dostum arti ben north amerikadan aktarilirmi diye sordum avrupaya beklıyorum europe accountu ticket attım bakalım ingilizce aktaracakmı isallah olur bir daha baştan başlamak koyar :D

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.